Jouw rechterhand voor personeelszaken

maandag 18 jul 2022

Misschien heb je al medewerkers in dienst of misschien ben je net aan het rondkijken naar de eerste en wil je graag wat handvatten waaraan je allemaal moet denken. Naast de salarisadministratie komt er nog meer kijken bij personeel. Functioneringsgesprekken, opleidingen, veiligheid.. Allemaal zaken waar jij verantwoordelijk voor bent als werkgever.

Medewerkers hebben allemaal individueel aandacht nodig. Maar dat betekent niet dat het veel werk hoeft te zijn. We willen het zo makkelijk mogelijk voor jou maken. Een herinnering vanuit ons pakket voor een functioneringsgesprek of opleidingen die (mede) betaald worden door een subsidie. Onze HR-specialist Armanda helpt je graag met de personeelszaken binnen jouw bedrijf.

Waar loop jij tegen aan?

Want wist jij dat er veel subsidiemogelijkheden zijn voor scholing en ontwikkeling? Met ons HR-advies geeft Armanda je advies voor jouw situatie zodat jouw medewerkers en daardoor jouw bedrijf optimaal rendeert en ontwikkelt. Zo kan ze jouw rechterhand zijn op hele diverse vlakken van het personeelsmanagement en heb jij een goed gevoel bij jouw werkgeverschap.

Lees verder

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden