felix. & duurzaamheid

Optimaal gebruik maken van iets zodat je het niet onnodig moet weggooien, repareren of vervangen. Bij felix. zetten wij ons op verschillende manieren in zodat wij een duurzaam kantoor zijn. En met al deze kleine aanpassingen dragen we bij aan een zuiniger en betere leef- en werkomgeving.

1. Besparing energieverbruik 

Bij felix. maken we gebruik van een energiezuinig airco- en verwarmingssysteem en groene stroom. Daarbij hebben we sinds de zomer van 2023 zonnepanelen. En door de warmtepomp is ons kantoor zelfs helemaal gasloos. En doordat we geheel in de cloud werken, hebben we zelfs geen energieslurpende server! 

2. Papierloos kantoor 

Binnen felix. streven we naar een papierloos kantoor. Jaarrekeningen zijn digitaal en via onze digitale dashboards geven we realtime cijfermatig inzicht aan ondernemers. Dus geen papieren grafieken meer die morgen alweer zijn verouderd, maar online dashboards die zich continue aanpassen aan de financiële gegevens van de ondernemer. Uiteraard ontkom je er soms niet aan om toch papier te gebruiken, maar dat doen we dan uiteraard wel op duurzaam Forest Stewardship Council papier

3. Investeren in onze medewerkers 

Onze medewerkers zijn het hart van onze organisatie en de accountancybranche is aan veel veranderingen onderhevig. Wij investeren daarom veel in een duurzaam personeelsbeleid. Het bevorderen van gezond, competent, gemotiveerd en productief werken, van indiensttreding tot aan pensionering, staat daarbij voorop. Zo blijft ons belangrijkste kapitaal langdurig inzetbaar en kunnen wij onze klanten het beste bedienen! 

Hoe we dat doen? Samen een gezonde lunch eten met elkaar in de pauze, samen sporten als team en een vitaliteitsprogramma waarin we leuke activiteiten doen als team.

4. Besparing waterverbruik 

Op werkdagen wordt uiteraard gebruik gemaakt van onze toiletten. Maar wist je dat we waterbesparende wc-knoppen hebben?

5. Koffie van fairtrade koffiebonen 

Bij felix. houden we van een heerlijk kopje koffie. Dat geldt zowel voor onze eigen collega’s, als uiteraard ook voor onze klanten. Bij felix. serveren we al jarenlang uitsluitend koffie van fairtrade koffiebonen. Goed voor ons en goed voor de koffieboeren! 

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden