Fiscaal advies
Fiscale expertise voor hippische branche
Snel duidelijkheid door HT-convenant
Oplossingsgericht

Voegbedrijf Heldoorn ging van VOF naar BV

“Felix ontzorgde ons daarbij van A tot Z”, vertelt mede-eigenaar Frederik Heldoorn. “We hadden zelf geen idee waar we zouden moeten beginnen. Zij hebben van het begin af aan steeds goed uitgelegd waar ze mee bezig waren en hoe ver ze waren in het proces. Dat konden we perfect bijhouden in een online omgeving. maar ze belden ook geregeld.

Bijzonder was ook de deadline voor rechtsvormwijziging. “Ik startte mijn bedrijf in mijn eentje op 8 maart 2014. Het leek mij mooi om dan precies op 8 maart 2020 over te gaan naar een BV. Dat was best een spannende deadline, maar Felix heeft het waargemaakt.”

 

Btw voert de boventoon in de hippische branche

Als er één branche genoemd moet worden waar veel onduidelijkheid bestaat over btw-kwesties, is het wel de hippische sector. Velen doen wat andere ook doen of zeggen. Maar wat veel hippische ondernemers niet weten is dat ze daardoor te veel belasting betalen. En dus keihard geld laten liggen.

Wil jij jouw omzet optimaliseren? Dan is het juist toepassen van de btw hoogstwaarschijnlijk de snelste stap. Lees ook ons blog over de verschillende btw-tarieven bij pensionstalling.

 

Met meer plezier en rust ondernemen
Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2022 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | Inloggen klantportaal