Paard & fiscus

De BTW is heel ingewikkeld in de hippische branche. Zo gelden er veel speciale regels voor lesgeven, trainen, handel en pensionstallen. Ook ontstaan er nog wel eens juridische geschillen, denk bijvoorbeeld aan dat ene paard die je hebt verkocht, maar waarvan de koper nu zegt dat het paard een stalgebrek heeft. Ingewikkelde zaken waar je graag duidelijkheid over wilt hebben.

Waar loop jij tegenaan?

Als hippische ondernemer heb je eigenlijk geen tijd om veel te lezen of wijzingen bij te houden. Maar je hebt wel je vragen waar je tegenaan loopt met je onderneming.

Jij vraagt je bijvoorbeeld af:

Allemaal vragen waar je graag antwoord op wilt. In ons boekje Paard & Fiscus geven Jolanda en Lilian kort en duidelijk antwoord op maar liefst vijftig vragen over juridische en fiscale onderwerpen. Zo kun jij heel eenvoudig lezen wat je moet of kan doen in jouw situatie.

"Ingewikkelde vragen worden door felix heel toegankelijk gemaakt"

Elke keer weer is Adelinde Cornelissen blij met het boekje Paard & Fiscus dat felix uitgeeft. “Als topsportster en hippische ondernemer weet ik als geen ander dat de paardenbranche specifieke kennis en kunde vraagt op financieel, juridisch én fiscaal gebied.

Felix geeft hier antwoord op en denkt hierin met je mee. Dat geeft veel rust en vertrouwen.

Meestgestelde juridische en fiscale vragen

Paard & Fiscus is hét naslagwerk voor hippische ondernemers. De 50 meestgestelde juridische en fiscale vragen, uiteraard voorzien van antwoorden, zijn hierin overzichtelijk voor jou gebundeld.

Wij vragen een tegemoetkoming van € 9,95 per boekje (voor druk- en verzendkosten).

Met meer plezier en rust ondernemen
Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2022 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | Inloggen klantportaal