In één oogopslag inzicht in de ouderdom van jouw debiteuren!

maandag 17 jun 2019

De afgelopen maanden heb je hard gewerkt. Het was een productieve periode. De zaken gaan goed. Totdat je je realiseert dat je nog geen rooie cent hebt gezien voor al het harde werk dat je verricht hebt in de afgelopen maanden.

Onbetaalde facturen

Een aantal facturen zijn nog niet betaald. Maar welke wel en welke niet? Heel eerlijk moet je toegeven dat je eigenlijk geen idee hebt. Je was veel te druk met hard werken en klanten tevreden te stellen. Een hele mooie taak maar debiteurenbeheer is ook erg belangrijk.

Overzicht

Wist je dat je via ons boekhoudprogramma in één oogopslag kunt zien welke facturen binnen en buiten de betalingstermijn vallen? Via een ouderdomsanalyse creëer je gemakkelijk inzicht in de ouderdom van jouw openstaande facturen. Welke facturen vallen nog binnen de betalingstermijn? En waar is het (hoog) tijd om de debiteur eens aan zijn of haar jasje te trekken? Met één druk op de knop weet jij hoe het met jouw debiteurensaldo gesteld is.

Grip op debiteuren

Zorg dat je grip houdt op jouw openstaande facturen. Wist je dat je bijvoorbeeld ook een automatische betaallink kan meesturen waardoor je sneller betaald krijgt? Wij helpen jou hier graag bij! Vragen of meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via 038 333 75 74.

Lees verder

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden