In één oogopslag inzicht in de ouderdom van jouw debiteuren!

dinsdag 12 mrt 2024

De afgelopen maanden heb je hard gewerkt. Het was een productieve periode. De zaken gaan goed. Totdat je je afvraagt of alles eigenlijk wel betaald is. Of heb je nog heel wat openstaande facturen?

Onbetaalde facturen

Een aantal facturen zijn nog niet betaald. Maar welke wel en welke niet? En hoelang al niet? Kan je er echt al actief achteraan of…? En welke klanten hebben nog niet betaald?

Overzicht

Wist je dat je via ons boekhoudprogramma in één oogopslag kunt zien welke facturen binnen en buiten de betalingstermijn vallen? Via een ouderdomsanalyse creëer je gemakkelijk inzicht in de ouderdom van jouw openstaande facturen. Welke facturen vallen nog binnen de betalingstermijn? En waar is het (hoog) tijd om de debiteur eens aan zijn of haar jasje te trekken? Met één druk op de knop weet jij hoe het met jouw debiteurensaldo gesteld is.

Grip op debiteuren

Zorg dat je grip houdt op jouw openstaande facturen. Wist je dat je bijvoorbeeld ook een automatische betaallink kan meesturen waardoor je sneller betaald krijgt? Dit is een mooie toevoeging bij ons boekhoudpakket.

Niet betaald? Binnen onze deuren door naar incassotraject

En goed om te weten: heeft jouw klant nog niet betaald na 60 dagen? Wij kunnen een incassotraject starten. Geen gedoe om dat weer naar een andere partij te sturen. Wij weten om welke factuur en welke debiteur het gaat. Daarbij krijg je ook geen extra contactpersoon van een ander incassobureau. Een mooie win-win!

Wij helpen jou hier graag bij! Vragen of meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via 038 333 75 74.

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden