Blog

Jouw facturen sneller en makkelijker betaald krijgen: hoe de koppeling tussen Yuki & Mollie jou helpt!

maandag 30 sep 2019

Je checkt je zakelijke bankrekening. Yes, debiteur X heeft betaald! Maar wat blijkt? De debiteur heeft de getallen van het factuurbedrag omgewisseld… In plaats van € 936,25 te betalen heeft hij € 639,52 betaald. Foutje, kan gebeuren… Maar daardoor moet jij er wel weer opnieuw achteraan. Of toch niet?

Koppeling Mollie

In ons boekhoudprogramma kun je een koppeling maken met Mollie. Dit is een betaalprogramma waarmee je direct een betaallink mee kan sturen. Bij het maken van een factuur wordt er automatisch een link toegevoegd. Door de koppeling worden de gegevens van jouw factuur overgenomen. Daarnaast wordt de debiteurenlijst ook bijgewerkt waardoor jouw administratie altijd up-to-date is.

Direct betalen

Dit is niet alleen makkelijk voor jou, maar vooral voor jouw debiteur. Door te klikken op de link kunnen debiteuren jouw factuur meteen afhandelen. Hierdoor kost het jouw klanten veel minder werk om de factuur te betalen, waardoor jij sneller je geld krijgt.

Correcte gegevens

Doordat jouw klanten geen gegevens hoeven over te nemen, is er vrijwel geen kans op fouten. Ze hoeven namelijk niet zelf het factuurbedrag of jouw bankrekeningnummer in te vullen. Ook komt automatisch het juiste factuurnummer in de omschrijving van de banktransactie te staan waardoor in jouw administratie de betaling direct wordt herkend. Een echte win-winsituatie!

Wil jij dit ook?

Kunnen we voor jou de koppeling maken of wil je nog meer weten hierover? Onze collega’s van de administratieafdeling helpen je graag. Neem gerust contact op via 038 – 333 75 74 of info@felix.nl.

Lees verder

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden