Financieel inzicht

Actueel financieel inzicht is het fundament voor je groeiende onderneming. Om die stip op de horizon te bereiken, moet jij altijd weten waar je aan toe bent, tijdig kunnen bijsturen en doordachte financiële beslissingen kunnen nemen.

Waar loop jij tegenaan?

Je mist grip op je financiële zaken. Je administratie is niet actueel, facturen zijn onvindbaar en openstaande debiteuren lopen op. Het kost je veel tijd hierop te acteren. Jij loopt letterlijk en figuurlijk achter je cijfers aan en dit gaat ten koste van je ondernemersplezier.

Jij vraagt je bijvoorbeeld af:

Wat heb jij nodig?

Direct verbeteren door actueel inzicht
Je liquiditeit op orde
Vergelijken met branchegenoten

'Ze houden mij een spiegel voor'

Sjerp is al jaren ondernemer. Onder de naam Outlook Groenprojecten stampte hij een groeiende en bloeiende onderneming uit de grond.

“Veel beslissingen maakte en maak ik op gevoel. Maar niet zonder ze te toetsen bij felix. Ik vind het prettig hoe ze mij een spiegel voorhouden en om zo te profiteren van hun brede ervaring. Dat voelt goed. Ik vind het ook belangrijk dat ze blijven investeren in het kennisniveau van hun mensen. Ik heb ze niet voor niets al meerdere keren aangeraden bij collega-ondernemers.”

 

Branchespecifieke dashboards

Een ondernemer in de bouw meet zijn bedrijfsprestaties niet af aan dezelfde KPI’s als een hippische ondernemer.

Als hippische ondernemer wil je bijvoorbeeld weten: wat zijn de kosten per stalling of instructie? Wat brengt een gemiddelde stal op? En loop je nog op koers met je doelstellingen voor dit jaar?

Precies daarom heeft felix branchespecifieke dashboards. Zo stuur jij alleen op cijfers die specifiek voor jouw bedrijf relevant zijn.

Met meer plezier en rust ondernemen
Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden