Jan-Gert weet raad: kies voor online boekhouden zonder zorgen!

maandag 21 jan 2019

Onze registeraccountant Jan-Gert Bosman neemt jou als ondernemer graag alle zorgen over de financiële processen van je onderneming uit handen. Als adviseur staat hij je bij met raad en daad. “Jij de ondernemer, ik de adviseur. Zo werk ik graag.” Hij komt veel ondernemers tegen met hetzelfde probleem: geen overzicht en rust. Daarom de raad van Jan-Gert: kies voor online boekhouden.

“Wat doe jij als ondernemer liever: administratie of ondernemen? Geen al te moeilijke vraag natuurlijk, want bij ondernemen ligt jouw hart. Bij Felix begrijpen we dat. Vandaar dat we graag de nieuwste technologie toepassen om je te ontzorgen op administratief gebied. We maken je handen vrij voor jouw business, voorkomen dat je tijd verspilt en besparen je kosten. Een van de digitale tools die we implementeerden, is ons eigentijdse en bijzonder efficiënte online boekhoudplatform. Ontdek hoe we jouw onderneming mee kunnen laten gaan met de tijd en mappen en ordners overbodig maken.

Scan je documenten en facturen

Ons online boekhoudprogramma is speciaal ontwikkeld voor mkb-ondernemers. Het verbindt jou als ondernemer en ons als accountants in een platform. Zo werken we online samen aan jouw boekhouding. Het enige wat je nog hoeft te doen, is al je digitale documenten, contracten, bonnetjes en facturen uploaden naar het online administratieplatform. En documenten die alleen op papier beschikbaar zijn of per post komen? Je scant ze in of maakt er een foto van met je mobiele telefoon en mailt ze naar het voor jou persoonlijk aangemaakte mailadres in ons digitale boekhoudprogramma. Zo handig en eenvoudig is administreren anno nu.

Creëer je eigen digitale archiefkast

Onze software analyseert alle door jou ingevoerde data en boekt alles automatisch in op de juiste plaats in de boekhouding. De verwerking van alle aangeleverde en door jou ingevoerde documenten en facturen handelen we binnen 24 uur af. Onze specialisten volgen dit geautomatiseerde proces nauwgezet, voeren een laatste check uit en corrigeren waar nodig. Op die manier komen al je uploads terecht in het digitale archief. Jouw digitale archiefkast zeg maar! We kunnen zelfs voor je regelen dat jouw leveranciers hun facturen voortaan niet meer naar jou sturen, maar rechtstreeks digitaal bij ons aanleveren.

Hou je overzicht via het dashboard

En dan is er ook nog de app, die zorgt dat jij de boekhouding altijd bij je hebt op de pc, smartphone of tablet. Zit je bij een klant en wil je snel even de openstaande facturen opvragen? Geen probleem! Via het financieel dashboard heb je in een oogopslag alle relevante cijfers in een oogopslag voor handen. Zo nemen we je alle financiële rompslomp uit handen en kun jij je volledig richten op wat je het liefst doet: je hippische onderneming laten groeien.

Meer weten? We praten je graag bij en helpen je graag op weg. Stuur een berichtje naar bertine@felix.nl of bel naar 038 333 75 74

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden