Waarmee kunnen wij jou helpen?

Wij adviseren jou als ondernemer graag bij je financiële, administratieve, personele, fiscale en juridische vraagstukken. Door de samenstelling van ons team hebben we alle deskundigheid onder één dak. Dat betekent dat we samen optrekken om het beste resultaat voor jou als ondernemer te behalen.

Financieel inzicht

Als groeiend ondernemer wil je eigenlijk op ieder moment weten: hoe gaat het nu financieel met ons? Doe ik wel de juiste dingen? Je wilt latere problemen voor zijn en snel kunnen anticiperen. Wij kijken naar wat jij als ondernemer nodig hebt en zorgen ervoor dat je cijfers gaan leven. Door dit inzicht ervaar jij meer rust en ruimte om dat te doen waar jij goed in bent.

Rendementsadvies

Ondanks dat je keihard werkt, ervaar je niet de financiële vrijheid om te doen wat je graag zou willen doen. Met grote regelmaat heb jij gevoel dat je je zelf tekort doet. Maar waar dat precies in zit, krijg je nog niet helder. Maar dat is snel verleden tijd met het rendementsadvies van felix.

Financieringsadvies

Droom jij ervan een bedrijf te starten of een andere onderneming over te nemen? Of heb je plannen om een nieuw bedrijfspand of een aan te nemen project te financieren? Dan ben jij bij felix aan het goede adres. Wij stellen jouw droom als doel. Beoordelen of het binnen bereik ligt en hebben korte lijntjes met financieringspartijen om tot een succesvolle financiering te komen. Zodat jij van dromen naar ‘doen’ gaat.

Personeel

Je bedrijf groeit en daarmee ook het aantal werknemers dat je in dienst hebt. Maar het brengt naast verplichtingen en rompslomp veel nieuwe vragen met zich mee. Je salarisadministratie moet correct en tijdig zijn. Je personeel is belangrijk en dus wil je investeren in hun ontwikkeling. En als een geschil ontstaat wil je snel handelen. Met de adviseurs van felix heb je op zowel salaris-, HR- als arbeidsrechtgebied de kennis onder één dak.

Juridisch advies

Een groeiende onderneming betekent ook een toenemend aantal afspraken met werknemers, klanten, leveranciers, (ver)huurders, partners. Een geschil of discussie zit daardoor in een klein hoekje. Hierdoor loop je niet alleen financieel risico, maar heeft dit ook emotioneel de nodige impact. Met de juridisch adviseurs van felix weet jij waar je aan toe bent, wat je kunt doen en kun je rekenen op daadkrachtig handelen.

Fiscaal advies

Te veel belasting betalen of een onverwachte naheffing. Geen enkele ondernemer wordt daar vrolijk van. Maar nu je onderneming groeit, worden de vragen meer én complexer. Je wilt weten waar je aan toe bent. En met de fiscaal adviseurs van felix heb je die helderheid. Dankzij het Horizontaal Toezicht Convenant met de Belastingdienst ben je ook nog eens verzekerd van een snel en duidelijk antwoord op fiscale onzekerheden.

Gratis tips en adviezen

“Er is altijd iemand die tijd voor mij heeft en ze komen hun afspraken na.”
REIJER LEUSINK, KLUSSENBURO LEUSINK
Met meer plezier en rust ondernemen
Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden