Zo krijg jij je verdiende geld op je bankrekening

Alle stappen in één helder overzicht

Een klant die niet betaalt, hoe vervelend! Je hebt waarschijnlijk al een paar herinneringen gestuurd maar geen reactie of betaling. En dat terwijl je debiteur soms gewoon lekker met vakantie gaat of andere investeringen doet. Niets is zo onbevredigend dan wanneer jij jouw werk hebt geleverd zonder dat daarvoor wordt betaald. Maar wat kun je eraan doen? Of welke mogelijkheden zijn er om alsnog je geld te krijgen?  

1

Stap 1: Factuur uploaden

Via ons incassoportaal kun je jouw onbetaalde factuur uploaden. Twee klikken op de knop en Stefan weet waarmee hij aan de slag kan. Wij maken éénmalig voor jou een inlog aan. Vervolgens heb je 24/7 inzicht in de actuele status van al jouw dossiers. Ook nieuwe dossiers kun je op elk gewenst moment naar ons overdragen. 

2

Stap 2: Het incassotraject in volle gang

Stefan gaat achter jouw debiteur aan door officiële brieven, mails en contactmomenten. Door de contactmomenten via verschillende kanalen en onze aanpak, betalen 90% van de debiteuren alsnog jouw factuur. Wij weten als geen ander dat het van belang is debiteuren zo kort mogelijk te houden. Ook bij incasso geldt immers dat de aanhouder wint. 

3

Stap 3: Uitbetaling van factuur of keuzemoment verdere stappen

Hoera! Factuur betaald! Toch gebeurt het heel af en toe dat een debiteur niet betaald.. Dan ben je nu bij de stap aangekomen om te bepalen of je verdere stappen wilt nemen. Samen met onze jurist kijk je naar welke stappen zinvol zijn. Een dagvaarding starten of faillissement aanvragen kunnen wij ook voor je uit handen nemen. En is doorpakken juridisch niet kansrijk? Ook dat hoor je van ons. Een eerlijk advies staat voorop. 

4

De rechter erbij: procedure & beslaglegging

Als je alle voorgaande stappen hebt gezet en dit jammer genoeg nog allemaal niet tot het gewenste betalingsresultaat leidt, dan is het logisch dat je hier een moedeloos gevoel van krijgt. Maar er zijn nog meer mogelijkheden: rechterlijke procedure, beslaglegging of een sommatie-exploot. Samen met een specialist kijken we naar jouw situatie en deinzen we niet terug voor het treffen van rechtsmaatregelen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw debiteur alsnog betaald en dat jij krijgt waar jij recht op hebt.

Dure procedures voor zijn

Door een goede set algemene voorwaarden, opdrachtbevestiging en correct debiteurenbeheer, zorg je ervoor dat je veel sterker staat. Zo weet een debiteur ook wat hij kan verwachten en zal hij sneller betalen. Want wanneer hij meer moet betalen naarmate hij zijn betaling uitstelt, zal hij eerder betalen om te voorkomen dat het factuurbedrag niet stijgt. Een snelle betaling scheelt jou weer een hoop kosten voor procedures, wachten op je geld en stress of je het geld wel krijgt. Onze specialisten regelen dit graag voor jou!

Meer weten?

Heb jij een vraag voor onze specialisten, wil jij weten of jouw situatie grote kans heeft om te slagen of wil je meer weten over onze manier van werken? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

Direct aan de slag? Mail en voeg de onbetaalde factuur als bijlage toe.

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden