Blog

De kracht van automatische herinneringen

maandag 01 jul 2019

Administratie is van de meeste ondernemers niet de leukste bezigheid. Facturen sturen is nog een keer leuk maar het controleren van betalingen en versturen van herinneringen? Wist je dat je heel eenvoudig met Yuki kunt aanvinken dat je klanten automatisch herinnerd worden?

Onbetaalde facturen neemt toe

Je hikt al een tijdje tegen een stapel onbetaalde facturen aan. Een stapel die elke keer wanneer je ernaar kijkt weer hoger lijkt te worden. Eigenlijk wil je graag een aantal herinneringen de deur uit doen, maar je raadt het al… Geen tijd of gewoon geen zin. Toch zit jij al die tijd op jouw geld te wachten. Je hebt immers niet voor niets zo hard gewerkt de afgelopen periode.

Automatisch herinneren

Wist je dat het versturen van herinneringen jou helemaal niet veel tijd hoeft te kosten? Sterker nog, het kan zelfs vanzelf gaan! Via het boekhoudprogramma kun je automatisch herinneringen versturen. Zo zorg je dat die stapel onbetaalde facturen verdwijnt en jouw administratie een fluitje van een cent wordt.

Wist je dat je ook automatisch een betaallink kan meesturen? Zo maak je het nog makkelijker om te betalen.

Debiteuren zelf in de hand

En lijkt je dit eng? Omdat je wellicht met die ene debiteur een betalingsafspraak hebt gemaakt? Ook hier is over nagedacht, want Yuki geeft jou elke week een overzicht van debiteuren die automatisch herinnerd zullen worden. Je kunt gemakkelijk de automatische herinneringen bij die ene debiteur tijdelijk blokkeren. Zo hou je het automatisch versturen van herinneringen tóch nog zelf in de hand.

Kracht in groei

Door het gemak, houdt je tijd over. Kun jij weer investeren in de groei van jouw bedrijf!

Vragen of meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via 038 – 333 75 74!

Lees verder

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden