Waarom felix hippisch

Wij zijn trots dat steeds meer handels- en trainingsstallen, paardendierenartsen en andere hippische ondernemers zich als klant bij ons aansluiten.

Maar niet alleen omdat wij alle hippische termen, wet- en regelgeving op ons duimpje kennen. Wij zijn namelijk echte paardenliefhebbers en delen jouw passie.

Nieuwsgierig hoe dat zit? Wij vertellen je er graag meer over.

Wat heeft felix met paarden?

Vroeger reed Jos Felix zelf wedstrijden in de dressuur en springen. Zijn vrouw reed ook paard, dus die hobby hadden ze gemeen. Hun 4 dochters zijn vervolgens ook besmet met het paardenvirus.

Jos: “Door elke keer advies en ervaringen te vragen aan mensen die er verstand van hebben en zelf na te blijven denken, zijn we steeds verder gekomen in de paardensport maar ook fokkerij. Daarnaast is de combinatie tussen rijdende dochters en fokkerij natuurlijk ook erg mooi.”

Met meer plezier hippisch ondernemen

Zowel in de sport als in ondernemen vindt Jos het belangrijk dat iemand plezier ervaart. Uiteindelijk draait het erom dat je moet kunnen lachen om je cijfers.

Spreekt dit jou als hippisch ondernemer aan?

felix. draagt de paardensport een warm hart toe

Veel hippische ondernemers kennen ons van de Felix Cup die wij vroeger sponsorden. Iets wat wij altijd met veel plezier hebben gedaan!

Sinds een aantal jaar zijn wij partner van Veulenveiling Prinsjesdag.

Daarnaast zijn wij sinds 2022 hoofdsponsor van de Delta – Felix Cup. Dit is een competitie voor ponyruiters uit heel Nederland in alle klasses. Wij willen hiermee bijdragen aan de ontwikkeling bij de jeugd. Die zo net zoals onze klanten met veel plezier de hippische sport beoefenen.

Nieuws ontvangen speciaal voor jou als hippisch ondernemer?

Wil jij nou niks missen van alle wet- en regelgeving in de hippische branche? Wil jij nou mee profiteren van onze expertise? Laat dan je emailadres achter zodat je onze mailtjes ontvangt.

Overstappen naar felix hippisch?

De accountant die jouw passie voor paarden deelt
Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden