Collega mr. Lilian Bakker: bedrijfsjurist én zonaanbidder!

vrijdag 30 apr 2021

Morgen begint de meivakantie! Het ideale moment tussen de kerst- en zomervakantie om weer even op te laden en fris te starten. Want hard werken vraagt om hard ontspannen. Bij felix. staat een goede work-life balance dan ook voorop. Onze collega Lilian Bakker is niet alleen een bevlogen bedrijfsjurist, maar ook een fervent zonaanbidder. Benieuwd hoe Lilian die twee passies combineert? Lees haar verhaal!

Wie is Lilian?

Allereerst: wie is Lilian eigenlijk? Lilian vertelt: “Ik heb mijn bachelor en master Nederlands recht behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Inmiddels ben ik alweer ruim 3 jaar verbonden aan felix. als bedrijfsjurist. Time flies when you’re having fun! ;-). Het bedrijfsleven heeft me altijd al getrokken. Het is een snelle en dynamische wereld waarin snel geschakeld moet worden. Ik vind het fascinerend om te zien hoe ondernemers vol passie hun bedrijf runnen. Bovendien kom ik zelf ook uit een ondernemersfamilie, waardoor ik de taal van de ondernemer spreek. De keuze om als bedrijfsjurist bij felix. aan de slag te gaan was dan ook snel gemaakt.”

Hoe ziet een werkdag van Lilian eruit? Lilian vervolgt: “In mijn rol als bedrijfsjurist sta ik ondernemers bij op diverse gebieden. Het ene moment ben ik bezig met het opstellen of doorlichten van contracten, het andere moment probeer ik namens een ondernemer een deal te sluiten of sta ik in de rechtbank te pleiten. Bij felix. merk je dat onze klanten in aanraking komen met verschillende facetten van het recht. Denk bijvoorbeeld aan ondernemingsrecht, arbeidsrecht of aansprakelijkheids- en schadevergoedingskwesties. Als bedrijfsjurist bijt ik me vast in dossiers en streef ik altijd naar praktische adviezen. Ook signaleer ik graag met mijn collega accountants, fiscalisten en P&O adviseurs proactief (juridische) kansen en risico’s voor onze klanten. Kortom, er is geen werkdag hetzelfde en dat maakt mijn werk iedere dag opnieuw leuk en uitdagend!”

Bedrijfsjurist én zonaanbidder!

Naast haar rol als bedrijfsjurist is Lilian ook een fervent zonaanbidder. Lilian lacht en vertelt graag verder: “Ik ben inderdaad een echte zonaanbidder. Ik mag graag naar warme oorden afreizen om even helemaal bij te komen en op te laden van mijn doorgaans drukke werkweken. Die ruimte biedt felix. je ook echt. Zo hebben we bij felix. maar liefst 31 vakantiedagen op jaarbasis. Ruim boven het gemiddelde dus, zeker in het bedrijfsleven. Daarnaast is er ook volop ruimte om tussendoor even op adem te komen. Herinner je je nog dat het laatst een paar dagen voor Pasen ineens 2 dagen lang bijna 25 graden was? Als zonaanbidder kon ik uiteraard niet wachten om die eerste echte zonnestralen van het jaar te pakken. Die vrijheid en flexibiliteit word je dan ook direct gegeven. Bij hard werken hoort immers ook hard ontspannen. Vooral ook omdat we bij felix. geloven dat in rust uiteindelijk de beste ideeën en inzichten ontstaan.”

Meer weten over werken bij felix.?

Wil jij ook een mooie set vakantiedagen én een werkgever die zich oprecht bekommert om jouw work-life balance? We staan altijd open voor nieuw talent met ambitie. Verras ons dan ook gerust met een open sollicitatie. Je vindt meer artikelen over werken bij felix. en verhalen van onze mensen via deze link.

Daarnaast zijn wij op dit moment ook gericht op zoek naar een fiscalist als versterking van ons team. En niet zomaar één. We zoeken namelijk een ervaren fiscalist met lef die langs de rand van de fiscale lijntjes durft te kleuren. En één van de kerntaken van deze fiscalist is zelfs relaxen! Lees hier waarom dat volgens Jos Felix zo is en check onze volledige vacature hier.

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden