​Cijfers als financieel cabaret? Zo creëer je meer rendement voor jouw bedrijf! »

Werken bij.felix

Samen naar die stip op de horizon.

Bij felix. zetten we iedere dag opnieuw ons beste beentje voor om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Want ondernemers zitten niet te wachten op administratieve rompslomp, ingewikkelde fiscale vraagstukken of juridisch “gedoe”. Ondernemers willen ondernemen. Doelgericht en strategisch verder bouwen áán hun bedrijf, in plaats van (te) hard werken ín hun bedrijf. Wij van felix. begrijpen dat. En daarom staan wij als een hecht team om onze klanten heen. Zo kunnen onze klanten terugvallen op een equipe van specialisten aan wie ze zaken met een gerust hart kunnen overlaten.

Onze missie.

Onze missie? Onze klanten volledig ontzorgen op financieel, administratief, bedrijfseconomisch, fiscaal en juridisch gebied. Zodat onze klanten zoveel mogelijk tijd én focus over houden om te doen wat zij zo leuk vinden en waar zij zo goed in zijn. En daar houdt onze missie niet op. We kijken namelijk ook graag vóóruit met onze klanten. We willen dat al onze klanten kunnen lachen om hun cijfers. Daarom zitten we niet tegenover, maar náást onze klant aan tafel.

We verplaatsen ons in de ondernemer en hebben vooral aandacht voor de mens daarachter. We geven, gevraagd én ongevraagd, advies hoe onze klanten hun rendement (nog verder) kunnen verbeteren. We inspireren, enthousiasmeren en stippelen samen met onze klanten hun stip op de horizon uit. We geven daarbij inzicht. Inzicht in cijfers, in bedrijfsvoeringen, in kansen & risico’s en in de markten waarin onze klanten zich begeven.

Onze mensen.

Onze mensen zijn de drijvende kracht achter onze organisatie. Ze vervullen een sleutelrol voor onze klanten, maar óók voor elkaar. Want samen weten we meer dan alleen. Wij geloven dat blije en gewaardeerde mensen zorgen voor blije klanten en groei van onze organisatie. Daarom zetten wij onze mensen in hun kracht en plaatsen wij ze op een voetstuk. Want zonder onze mensen geen felix.

Onze mensen krijgen veel autonomie en vrijheid, maar staan er nooit alleen voor. We hebben continu aandacht voor de mens achter de medewerker. Daarom investeren we veel in onze mensen. Bijvoorbeeld in persoonlijke ontwikkeling en groei. Maar ook in gezonde lunches, gezamenlijke sportsessies en (binnen- of buitenlandse) teamreizen. We betalen onze mensen bovendien een salaris waar ze iedere maand weer vrolijk van worden.

Ons verhaal.

Bij echte mensen horen echte verhalen. Mensen die vertellen wat hun drijfveren zijn. Mensen die vertellen hoe het écht voelt om onderdeel uit te maken van team felix. Mensen die vertellen hoe zij iedere dag weer zorgen dat ze een stukje dichterbij die gezamenlijke stip op de horizon komen. Lees & kijk hieronder mee met de authentieke, waargebeurde en persoonlijke verhalen van onze mensen. Want de verhalen van onze mensen, vertellen samen het echte verhaal van felix.

Ook onderdeel worden van ons verhaal?

We staan altijd open voor nieuw talent met ambitie. Verras ons dan ook gerust met een open sollicitatie. Wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Daarnaast zijn wij op dit moment ook gericht op zoek naar een fiscalist en een assistent-accountant als versterking van ons team. Ben of ken jij die ervaren fiscalist met lef die langs de rand van de fiscale lijntjes durft te kleuren? Of ben jij die cijfermatige alleskunner die op zoek gaat naar het verhaal achter de cijfers van de ondernemer en die dé rechterhand wordt van onze accountants? Check onze volledige vacatures hieronder.

felix. feliciteert Jan-Gert met 15-jarig jubileum!
Blogs

felix. feliciteert Jan-Gert met 15-jarig jubileum!

Vandaag vieren wij feest, want onze collega Jan-Gert Bosman is maar liefst 15 jaar in dienst. Wij feliciteren Jan-Gert met deze mooie mijlpaal.

Lees meer »
JENOU PRINS AAN HET WOORD: “BIJ FELIX. WORD IK BEHANDELD ALS EEN KONING(IN)!”
Blogs

JENOU PRINS AAN HET WOORD: “BIJ FELIX. WORD IK BEHANDELD ALS EEN KONING(IN)!”

Team felix. wenst jou een fijne koningsdag! Wist je dat bij ons zowel klanten als medewerkers koning zijn? Zo ook onze collega en bedrijfseconomisch adviseur Jenou Prins. Lees haar verhaal!

Lees meer »
Fijn Paasweekend!
Blogs

Fijn Paasweekend!

Team felix. wenst jou fijne & vrolijke paasdagen! Alle medewerkers van team felix. ontvingen vandaag een leuke paasattentie.

Lees meer »
Strategische sessie & uitreiking Six Star Service Award!
Blogs

Strategische sessie & uitreiking Six Star Service Award!

Het eerste kwartaal van 2022 ligt alweer achter ons. En dat betekent dat het weer tijd was voor een strategische sessie én de uitreiking van de Six Star Service Award!

Lees meer »
Felix.zoekt een ondernemende accountant (AA/RA)
Vacatures

Felix.zoekt een ondernemende accountant (AA/RA)

Ben jij een enthousiaste accountant, die graag als teamleider zijn of haar creativiteit kwijt wil in een snelgroeiend kantoor?

Lees meer »
Knowlegde is power!
Blogs

Knowlegde is power!

Bij felix. investeren we graag in opleidingen & scholing om onze medewerkers naar een (nog) hoger level te tillen. Graag zetten wij 2 recent geslaagde collega's in het zonnetje!

Lees meer »
felix. introduceert: nieuwe collega Jolanda!
Blogs

felix. introduceert: nieuwe collega Jolanda!

Team felix. groeit! Begin dit jaar hebben wij weer een nieuwe collega mogen verwelkomen. Per 1 januari jl. is Jolanda den Houting namelijk als fiscalist aan ons kantoor verbonden.

Lees meer »
felix. stelt voor: Kaylee!
Blogs

felix. stelt voor: Kaylee!

Op 14 februari jl. is Kaylee Schiphorst begonnen met haar stage op ons kantoor. Kaylee is 18 jaar oud en volgt de Hbo-opleiding Hippische Bedrijfskunde op de Aeres Hogeschool te Dronten.

Lees meer »
Ilse, geniet van je verlof!
Blogs

Ilse, geniet van je verlof!

​Gisteren was het zover: de laatste werkdag van onze collega Ilse in verband met haar zwangerschapsverlof. Uiteraard lieten wij dit niet onopgemerkt voorbij gaan! Lees en kijk verder.

Lees meer »
Werken bij.felix
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook