​Cijfers als financieel cabaret? Zo creëer je meer rendement voor jouw bedrijf! »

FELIX.ZOEKT: FISCALIST DIE (NET) BINNEN DE LIJNTJES KLEURT

Natuurlijk, ondernemers moeten belasting betalen. Maar het liefst zo min mogelijk. Als ervaren fiscalist begrijp jij dat als geen ander. Je kleurt uiteraard binnen de lijntjes, maar wat ons betreft wel langs de rand.

Accountant


PUZZELEN OP CREATIEVE OPLOSSINGEN

Als fiscalist vind jij het een sport om te puzzelen op creatieve fiscale oplossingen. Dat mag wat ons betreft 40 uur per week en op diverse gebieden. Herstructurering, tax planning, estate planning en overnames? Ook daar draai jij je hand niet voor om. Je zit zelfstandig bij de klant aan tafel en schuwt de adviseursrol niet. Zie jij ergens een kans op belastingvoordeel? Dan geef je die adviezen ook proactief en ongevraagd. Je overlegt hierover regelmatig met je collega- accountants, -juristen, -bedrijfseconomen en -P&O adviseurs. Collega’s vinden in jou een waardevolle en prettige sparringpartner.

GOED ONDERLEGDE M/V MET LEF

Je hebt lef en denkt in mogelijkheden voor de klant in plaats van onmogelijkheden. Vanzelfsprekend ben je vakinhoudelijk goed onderlegd. Dat betekent een afgeronde studie Fiscale Economie of Fiscaal Recht, minimaal 5 jaar werkervaring en (aspirant) NOB-lid of Register Belastingadviseur (RB). Jij hebt situaties en vragen snel door en klanten hoeven bij jou nooit lang op antwoord te wachten.

KANTOOR FELIX: ANDERS DAN ANDERS

Wij zijn geen standaard accountantskantoor. Integendeel. Wij combineren meerdere expertises onder één dak en kijken vooral vóóruit in plaats van achteruit. We willen dat klanten kunnen lachen om hun cijfers. Daarom zorgen we voor inzicht. In cijfers, in bedrijfsvoeringen en in markten waarin onze klanten zich begeven.

Met ons team van specialisten ontzorgen wij onze klanten volledig op financieel, administratief, bedrijfseconomisch, fiscaal en juridisch gebied. Zo kunnen onze klanten vooral doen waar zij zo goed in zijn: ondernemen. Wij maken ons oprécht druk om en voor onze klanten. Het liefst ook ongevraagd als wij denken dat het hen iets oplevert. Duidelijke taal die de klant in één keer begrijpt is ons handelsmerk.

Daarnaast staan onze medewerkers centraal in onze organisatie. We hebben aandacht voor de mens achter de medewerker. Want wij geloven dat blije medewerkers zorgen voor blije klanten. Daarom investeren we veel in persoonlijke ontwikkeling, gezonde lunches, gezamenlijke sportsessies, teamreisjes naar het buitenland én een salaris waar jij iedere maand weer vrolijk van wordt.


DURF JIJ HET AAN?

Ben jij de fiscalist die wij zoeken? Die fiscalist die langs de rand van de fiscale lijntjes durft te kleuren? Dan maken wij graag persoonlijk kennis met jou. Stuur je CV, samen met een verrassende motivatiebrief en referenties naar info@felix.nl. Het liefst in duidelijke taal uiteraard, maar vooral lezen wij graag over jouw ervaring en wie jij bent als persoon. Tot snel!

MEER LEZEN?

Wil je meer weten? Lees dan ook eens onze blog waarin Jos Felix, bedrijfsadviseur & directeur bij felix., meer vertelt over wat hij preciés zoekt in zijn fiscalist, wat de 5 belangrijkste kerntaken van de "felix. fiscalist" zijn én waarom "relaxen" één van die kerntaken is. Klik hier!

Meer vacatures

Felix.zoekt een ondernemende accountant (AA/RA)
Vacatures

Felix.zoekt een ondernemende accountant (AA/RA)

Ben jij een enthousiaste accountant, die graag als teamleider zijn of haar creativiteit kwijt wil in een snelgroeiend kantoor?

Lees meer »
FELIX. ZOEKT: DÉ RECHTERHAND VAN ONZE ACCOUNTANTS
Vacatures

FELIX. ZOEKT: DÉ RECHTERHAND VAN ONZE ACCOUNTANTS

Wij zoeken een assistent-accountant die op zoek gaat naar het verhaal achter de cijfers. Ben jij die cijfermatige alleskunner met passie voor het geven van actueel inzicht?

Lees meer »
Werken bij.felix
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook