Boekhouden in Excel? Het kan een stuk makkelijker!

dinsdag 11 jun 2019

​Het is zaterdagavond. Jouw vrienden drinken gezellig een drankje in de stad. Maar jij zit thuis op de bank. want er moeten nog écht een paar facturen uit.

Mopperend pak je de Excellijst erbij en ga je aan de slag. Er zal immers toch brood op de plank moeten komen. Na 2 uur ploeteren vind je het mooi geweest en zoek je alsnog de gezelligheid op in de stad. Ohja, de facturen moeten ook nog verwerkt worden in de administratie…

Facturen maken: fluitje van een cent

Herkenbaar verhaal? Het kan een stuk makkelijker! Wist je dat je via ons boekhoudprogramma heel eenvoudig facturen kunt aanmaken en versturen? Bovendien zijn de facturen na versturen direct verwerkt in jouw administratie. Zo heb jij op elk moment van de dag actueel inzicht in de cijfers van jouw onderneming.

Debiteuren: overzichtelijk en snel betaald

Naast het inzicht in jouw cijfers, zie je ook makkelijk welke debiteuren nog moeten betalen. Geen vergeten onbetaalde facturen meer maar direct zien welke factuur betaald is en welke nog open staat. Daarnaast biedt het pakket je een handige functie: automatische herinneringen versturen. Geen gedoe meer om facturen opnieuw te sturen.

Koppelingen met andere programma’s

Het boekhoudprogramma geeft ook de mogelijkheid om koppelingen te maken met andere programma’s. Denk dan aan salarisverwerking of een handige betaallink. Zo kun jij vanuit een punt heel veel zaken regelen.

Wil je een ervaring lezen van een klant?
Snappen we! Lees het hier

Twee keer feest

Maak van het factureren een feestje, zodat jij weer tijd over hebt om te doen wat je echt leuk vindt. Wij helpen jou hier graag bij! Vragen of meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via 038 – 333 75 74 of stuur eens een mailtje voor meer informatie!

Lees verder

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden