Jenou Prins aan het woord: “bij felix. word ik behandeld als een koning(in)!”

maandag 26 apr 2021

Team felix. wenst jou een fijne koningsdag! Wist je dat bij felix. zowel klanten als medewerkers koning zijn? Zo ook onze collega en bedrijfseconomisch adviseur Jenou Prins. Haar achternaam mag dan wel Prins zijn, maar Jenou wordt bij felix. behandeld als een echte koning(in). Nieuwsgierig geworden naar het verhaal van Jenou? Lees verder.

Wie is Jenou?

Allereerst: wie is Jenou eigenlijk? Jenou vertelt: “Ik ben alweer bijna 6 jaar werkzaam bij felix. Op dit moment vervul ik bij felix. de functie van bedrijfseconomisch adviseur. Vanuit die rol streef ik samen met ondernemers naar rendementsverbetering. Waar laten klanten kansen liggen? Hoe presteert een onderneming ten opzichte van de branche? Wanneer is het rendement eigenlijk “goed”? Dat zijn vragen waar ik mij graag samen met ondernemers in vastbijt. Mijn doel? Samen met onze klanten het beste uit hun onderneming halen, bijvoorbeeld via een betere kostenbeheersing en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.”

Behandeld als een echte koning(in)!

Waarom wordt Jenou bij felix. behandeld als een echte koning(in)? Jenou lacht en legt uit: “Ik word bij felix. inderdaad behandeld als een koning(in). Bij felix. is er namelijk ontzettend veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkelingsproces en daar ben ik denk ik wel het ultieme voorbeeld van. Zo heb ik binnen felix. de afgelopen 6 jaar veel verschillende rollen gehad. Ik ben in de zomer van 2015 als assistent-accountant bij felix. binnengekomen. Ik kwam net van school en kon eigenlijk alleen btw aangiften inboeken. Vervolgens ben ik binnen felix. steeds verder doorgegroeid. Uiteindelijk verwerkte ik de grotere en ingewikkeldere administraties van onze klanten met personeel.”

En toen? Jenou vervolgt: “Bij het verwerken van deze grotere administraties groeide vervolgens mijn interesse in personeel en bijbehorende (loon)administraties. Daarom kreeg ik via felix. de kans om me verder te bekwamen op dit gebied en heb ik mijn diploma’s PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) en VPS (Vakopleiding Payroll Services) behaald. Daarna is mijn rol vanuit assistent-accountant steeds verder veranderd naar loonadministrateur. Een paar jaar later werd ik zelfs afdelingshoofd van de loonafdeling en ontwikkelde ik me tot een allround P&O (Personeel & Organisatie) adviseur. Zo kon ik klanten bijstaan met al hun vraagstukken op het gebied van personeelszaken.”

Maar toch bleef het kriebelen bij Jenou, want ook de loonafdeling heeft ze inmiddels weer “gedag” gezegd. Jenou lacht opnieuw en legt uit: “Vanuit mijn rol als salarisadministrateur en P&O adviseur stroom ik nu door naar mijn ultieme droom en passie: bedrijfseconomisch adviseur in het MKB. Ik vind het enorm boeiend om klanten te helpen en te begeleiden om meer inzicht te krijgen in hun bedrijfsvoering. Hoe staat hun onderneming er nu écht voor? Wat is hun uiteindelijke stip aan de horizon en welke stappen moeten er gezet worden om daar te komen? Hoe kan het personeel daarbij betrokken worden? Het geeft mij veel voldoening om samen met ondernemers over deze vraagstukken te sparren. Het levert ook iedere keer weer verrassende inzichten op!”

Jenou over Werken bij felix.

Hoe ervaart Jenou werken bij felix.? Jenou: “Ik ben felix. erg dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen. Er is bij felix. echt ontzettend veel ruimte voor innovatie, persoonlijke ontwikkeling en het uitstippelen van je eigen stip aan de horizon. Een wijziging van functie of werkzaamheden binnen onze organisatie is altijd bespreekbaar. Je mening en wensen doen ertoe en worden serieus genomen. Juist ook als je net van school komt en de eerste jaren misschien nog wat zoekende bent naar wat jou nou écht energie geeft en waar jouw passie ligt. Ook al is mijn achternaam Prins, ik voel me bij felix. dus echt een koning(in)!”

Meer weten over Werken bij felix.?

Wil jij ook een werkgever die jou als koning(in) behandelt? We staan altijd open voor nieuw talent met ambitie. Verras ons dan ook gerust met een open sollicitatie. Je vindt meer artikelen over werken bij felix. en verhalen van onze mensen via deze link.

Daarnaast zijn wij op dit moment ook gericht op zoek naar een fiscalist als versterking van ons team. En niet zomaar één. We zoeken namelijk een ervaren fiscalist met lef die langs de rand van de fiscale lijntjes durft te kleuren. Je checkt onze volledige vacature hier.

Lees verder

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden