Felix.zoekt een ondernemende accountant (AA/RA)

woensdag 13 apr 2022

Wie ben jij?

Jij bent enthousiast over het vak accountant, maar wordt vooral enthousiast van het contact met de ondernemers achter de cijfers. Je begrijpt wat hun uitdagingen zijn. Als het gaat om inhoud, laat jij je niet omverblazen. Tegelijkertijd denk je in mogelijkheden en pak je lekker door als je kansen ziet.

Dankzij jouw ervaring als accountant en jouw ondernemende houding stuur jij ons accountancy-team zelfstandig aan. Je hebt lef nieuwe dingen te proberen en weet daarbij je collega’s uit het team goed te betrekken. Verbinding maken met klanten, collega’s of relaties gaat jou goed af.

Kwaliteit is bij felix een basishygiëne. Jij mag rekenen op een kundige en ervaren kwaliteitsmanager binnen ons team, maar als teamleider houd je zelf wel een vinger aan de pols.

Onze branche staat niet stil. Het is daarom een pré als je affiniteit en ervaring hebt met innovaties binnen de accountancy zoals op het gebied van automatisering.

Wie is felix.?


Wij zijn geen standaard accountantskantoor. Integendeel. We willen dat klanten kunnen lachen om hun cijfers. Daarom zorgen wij voor inzicht. In cijfers, in bedrijfsvoeringen en in markten waarin onze klanten zich begeven. Zo kunnen onze klanten vooral doen waar zij zo goed in zijn: ondernemen.

Daarnaast staan onze medewerkers centraal in onze organisatie. We hebben aandacht voor de mens achter de medewerker. Korte heldere lijnen, gedreven collega’s en een boel werkplezier! Want wij geloven dat blije medewerkers zorgen voor blije klanten. Daarom investeren we veel in persoonlijke ontwikkeling, gezonde lunches, gezamenlijke sportsessies, teamreisjes én een salaris waar jij iedere maand weer vrolijk van wordt.

Felix.biedt

jou een functie waarin je veel ruimte en vertrouwen ontvangt. Een informele en professionele setting en een zeer betrokken team zijn kenmerken die ons kantoor typeren. Binnen felix heb je veel ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen: je krijgt de vrijheid en mogelijkheid om als persoon verder te groeien.

Daarnaast kun jij rekenen op:

  • Een salaris wat jij jaarlijks zelf bepaalt
  • 31 vakantiedagen (o.b.v. fulltime dienstverband)
  • Iedere dag een gezonde lunch
  • Gratis sporten met collega’s
  • Opleidingsmogelijkheden om je rol verder uit te bouwen
  • Laptop en telefoon van de zaak

Zie jij het voor je?

Zie jij het voor je om bij felix aan de slag te gaan? Dan maken we graag persoonlijk kennis met jou. Stuur je CV samen met een motivatiebrief naar info@felix.nl, t.a.v. Hanneke Beens – Westerink.

Het liefst lezen we jouw motivatie in duidelijke taal uiteraard, maar vooral lezen wij graag over jouw ervaring en wie jij bent als persoon. Heb jij een vraag over jouw toekomstige baan of wil jij eens een dagje proefdraaien bij ons? Dat kan. Ook dan horen we graag van je.

Al even (online) kennis maken met ons team? Kijk dan verder op ‘werken bij felix.’ en lees wat ons motiveert in het werken bij felix. Bekijk hier een overzicht van al onze leuke personeelsberichtjes van 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden