​Cijfers als financieel cabaret? Zo creëer je meer rendement voor jouw bedrijf! »

Zelf je salaris bepalen? Bij felix. kan het!

Veel mensen kijken uit naar de maand mei. Tijd voor de jaarlijkse uitkering van het vakantiegeld. Zeker nu we deze zomer mogelijk weer relatief “normaal” op reis kunnen gaan. Is vakantiegeld voor jou een leuk extraatje of bittere noodzaak? Ook team felix. ontvangt deze maand weer een mooi zakcentje vakantiegeld. Wist je dat je bij felix. je eigen salaris kunt bepalen? We vertellen je graag hoe dát kan.

Zelf je salaris bepalen? Bij felix. kan het!

Onze mensen krijgen veel autonomie en vrijheid. En bij een grote mate van verantwoordelijkheid hoort uiteraard ook een passend salaris. Bij felix. hebben we het vrij unieke beleid dat onze mensen zelf hun eigen salaris mogen bepalen. Benieuwd hoe en waarom we dat doen? Lees verder.

Wij kijken vooruit in plaats van achteruit

Het salaris is meestal het resultaat van traditionele beoordelingsgesprekken tussen de werknemer en de directie. Zo wordt bij de meeste bedrijven aan het eind van het jaar de balans opgemaakt. Hoe functioneerde de werknemer? Wat ging er goed en wat niet? En is dat wel of geen salarisverhoging waard?

Bij felix. doen we het anders. Want in plaats van beoordelingsgesprekken voeren wij zogeheten “waarderingsgesprekken”. Wij focussen namelijk liever op talenten, kwaliteiten, vaardigheden en verdere ontwikkeling, in plaats van het hameren op verbetering. En in die waarderingsgesprekken kijken we bovendien niet terug op het afgelopen jaar, maar juist vóóruit. Zo laten we onze mensen zelf duidelijke doelen stellen voor het komende jaar. Wat zijn de plannen? Wat wil je bereiken dit jaar en hoé ga je daar komen? En last but not least: welk salaris past daarbij? Of beter gezegd: wat vind je zelf dat je waard bent?

Maximale inspiratie om het beste uit jezelf te halen

Zelf nadenken over je salaris geeft mensen meer controle over hun baan en positie. Je bepaalt je eigen stip aan de horizon en je kunt dus ook zelf bijsturen. Doordat je het eigenlijk allemaal zelf in de hand hebt, creëer je (nog) meer verantwoordelijkheidsgevoel, focus en betrokkenheid bij de organisatie. Zo worden onze mensen maximaal geïnspireerd om het beste uit zichzelf te halen.

Redenen om bij felix. te (komen) werken

Het zelf bepalen van je salaris staat bij onze mensen met stip op 1 als dé reden om bij felix. te (komen) werken. Ben je benieuwd naar de andere 9 redenen? Bekijk dan ook eens onze blog "10 redenen om bij felix. te (komen) werken": klik hier. Want naast het bepalen van je eigen salaris biedt felix. je nog veel meer. Iedere dag een verzorgde lunch, samen sporten en op teamreis? Bij felix. maken we het allemaal mogelijk.

Enthousiast geworden over werken bij felix.?

Wil jij ook zelf je salaris bepalen? We staan altijd open voor nieuw talent met ambitie. Verras ons dan ook gerust met een open sollicitatie. Je vindt meer artikelen over werken bij felix. en verhalen van onze mensen via deze link.

Daarnaast zijn wij op dit moment ook gericht op zoek naar een fiscalist en een assistent-accountant als versterking van ons team. Ben of ken jij die ervaren fiscalist met lef die langs de rand van de fiscale lijntjes durft te kleuren? Bekijk dan hier onze volledige vacature.

Of ben jij die cijfermatige alleskunner die op zoek gaat naar het verhaal achter de cijfers van de ondernemer en die dé rechterhand wordt van onze accountants? Check dan onze vacature voor een ervaren assistent-accountant hier.

Meer blogs

Collega Esmé: assistent-accountant én paardenliefhebster
Blogs

Collega Esmé: assistent-accountant én paardenliefhebster

Esmé is assistent-accountant én een echte paardenliefhebster. Vanuit haar persoonlijke interesse in de paardensport ondersteunt zij onze hippische klanten bij hun boekhouding. Lees verder!

Lees meer »
Collega Sienke: een echte ondersteunende duizendpoot
Blogs

Collega Sienke: een echte ondersteunende duizendpoot

Onze collega Sienke is alweer ruim 7 jaar werkzaam bij felix. en een echte duizendpoot. Benieuwd wie Sienke is en hoe zij werken bij felix. ervaart? Lees dan verder!

Lees meer »
HR-stagiaire Armanda ontwikkelt uniek scholingsbeleid voor felix.
Blogs

HR-stagiaire Armanda ontwikkelt uniek scholingsbeleid voor felix.

Onze HR-stagiaire Armanda is bezig met de laatste loodjes van haar HBO Bachelor Human Resource Management op Hogeschool Windesheim. Vandaag was het tijd voor haar eindpresentatie!

Lees meer »
Werken bij.felix
Gratis tips en advies

Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste regels en wetten, de actueelste tips en de laatste adviezen.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring ».

Goudplevier 123 8271 gb IJsselmuiden +31 (0)38 333 75 74 info@felix.nl
felix tandwiel linkedin instagram facebook