felix. blikt terug: Berlijnreis 2019!

woensdag 12 mei 2021

Medewerkers centraal

Bij felix. staan onze medewerkers centraal in onze organisatie. Want wij geloven dat blije medewerkers zorgen voor blije klanten. Daarom investeren we veel in persoonlijke ontwikkeling, gezonde lunches, gezamenlijke sportsessies én in teamreisjes naar binnen- en buitenland.

felix. op reis naar Berlijn

In 2019 hebben we met ons hele team een geweldige stedenstrip gemaakt naar Berlijn. De teamreis volgde op een drukke periode in het voorjaar van 2019 waarin we met ons hele team een tandje bij hebben geschakeld. Want soms ontkom je niet aan drukke tijden. Team felix. is echter niet voor één gat te vangen.

Daarom plannen we tijdens drukke tijden met ons hele team een paar avonden in, bestellen we pizza en zet iedereen samen de schouders eronder om de klus te klaren. En in 2019 werd dat harde werken beloond met een onvergetelijke reis naar Berlijn. Een prachtige stad met een indrukwekkende historie. We nemen je graag mee in een aantal hoogtepunten van onze teamreis. Kijk mee en geniet!

felix. on tour: met de trein van Kampen naar Berlijn

We begonnen onze reis op de stations Kampen Zuid en Zwolle Centraal:

In Almelo stapten we over op de trein naar Hannover, en vanaf Hannover op de ICE trein naar Berlin Hauptbahnhof:

Na aankomst in ons hotel, begonnen we onder leiding van een gids aan een gave “Berlin on Bike Tour”. Een fietstour langs alle highlights van Berlijn!

Zo fietsten we langs de Brandenburger Tor:

de Berlijnse muur:

Reichstag:

en het Holocaust monument:

Na de fietstour was het tijd voor een echte Wiener Schnitzel met Viennese Apple Strudel:

’s avonds vermaakten we ons in “Murphy’s Irish Pub” én gingen we op de foto bij Checkpoint Charlie:

De volgende dag gingen we alweer vroeg op pad. Op de planning: een bezoek aan de Berliner Dom en het naastgelegen Deutsches Historisches Museum.

We bekeken eerst de Berliner Dom:

Na de Berliner Dom bezochten we het indrukwekkende Deutsches Historisches Museum:

We genoten vervolgens van een heerlijke lunch (met echte Bratwurst!) in ons hotel:

…en we hebben die middag op onze e-steps heel Berlijn nog een keer door gecrosst:

Maar aan alles komt een eind en dus helaas ook aan onze fantastische teamreis. Op naar huis én proost op een zeer geslaagde trip!

Meer weten over werken bij felix.?

Enthousiast geworden over werken bij felix.? We staan altijd open voor nieuw talent met ambitie. Verras ons dan ook gerust met een open sollicitatie. Je vindt meer artikelen over werken bij felix. en verhalen van onze mensen via deze link.

Daarnaast zijn wij op dit moment ook gericht op zoek naar een fiscalist en een assistent-accountant als versterking van ons team. Ben of ken jij die ervaren fiscalist met lef die langs de rand van de fiscale lijntjes durft te kleuren? Bekijk dan hier onze volledige vacature.

Of ben jij die cijfermatige alleskunner die op zoek gaat naar het verhaal achter de cijfers van de ondernemer en die dé rechterhand wordt van onze accountants? Check dan onze vacature voor een ervaren assistent-accountant hier.

We nemen je graag mee op onze volgende teamreis. Zodra het weer kan dan ;-).

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden