Collega Ilse: dé rechterhand van Jos!

vrijdag 25 jun 2021

Onze Ilse is al jaren een bekend felix. gezicht. Ilse is een echte alleskunner. Zo is ze niet alleen dé rechterhand van Jos, maar ze zorgt er ook voor dat alles binnen kantoor op rolletjes loopt. Wie is Ilse, wat drijft haar en hoe vindt zij het om onderdeel te zijn van team felix.? Lees verder.

Wie is Ilse?

Ilse van den Belt is al jaren een bekend felix. gezicht. Inmiddels is ze alweer bijna 9 jaar onderdeel van team felix. Maar, wie is Ilse eigenlijk en wat drijft haar?

Ilse vertelt zelf graag meer: “Na het afronden van mijn Schoevers-opleiding ben ik aan de slag gegaan als secretaresse bij een grote organisatie. Daar leerde ik de kneepjes van het vak kennen. Al snel kwam ik erachter dat ik het heel leuk vond om vooral vóóruit te denken, in plaats van alleen maar uitvoerend bezig te zijn. Ik merkte dat ik veel energie kreeg om iets al klaar of geregeld te hebben, voordat er om gevraagd werd. Daarom groeide ik al vrij snel door naar de functie van directiesecretaresse.”

Hoe is Ilse bij felix. terecht gekomen? Ilse: “Na een paar jaar gewerkt te hebben als directiesecretaresse, begon het te kriebelen om eens bij een ‘kleinere’ organisatie te kijken. Werken bij een grote organisatie is leuk en dynamisch, maar ik merkte wel dat je meer op afdelingsniveau werkt. Uiteindelijk kwam ik in gesprek met Jos (Felix) en dat voelde zo goed dat ik besloot om de overstap te maken. Inmiddels ben ik alweer bijna 9 jaar dé rechterhand van Jos.”


Ilse vervolgt: “Het is een leuke en afwisselende job, met veel ruimte tot eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ik heb aan een paar woorden genoeg om gelijk aan de slag te gaan en ik weet precies wat er speelt. Zakelijk regel ik vrijwel alles voor Jos. En speelt er privé iets? Dan draai ik ook daar mijn hand niet voor om. Naast het zijn van de ‘personal assistent’ van Jos, zorg ik er ook voor dat alles binnen kantoor op rolletjes loopt. Ik vind het belangrijk dat klanten zich welkom voelen en medewerkers fijn kunnen werken.”

Ilse over werken bij felix.

Hoe is het voor Ilse om onderdeel te zijn van team felix.?

Ilse lacht: “Bij felix. is het echt nóóit saai! Elke dag krijgen we weer te maken met nieuwe vraagstukken van klanten. Daardoor is geen dag hetzelfde en moet je snel kunnen schakelen. Als team zetten we iedere dag ons beste beentje voor om onze klanten te ontzorgen en te voorzien van duidelijke en praktische adviezen. Er is een goede balans tussen hard werken, persoonlijk contact met collega’s onderling en het vieren van zakelijke en persoonlijke successen”.

Ilse vervolgt: “Heel fijn is ook de flexibiliteit en het vertrouwen over en weer. Loopt het privé even anders dan gepland? Dan is Jos de eerste die zegt: ‘neem je tijd, kom wat later, werk lekker thuis of doe vanavond nog even wat’. Dat ervaar ik zelf als zeer prettig. En uiteraard werkt dat ook de andere kant op. Want heb ik een vrije dag, maar komt er een spoedje tussendoor? Dan kan Jos er ook zeker op vertrouwen dat ik nog even de laptop ‘aanslinger’ en zorg dat het geregeld wordt. Verder plannen we als team leuke uitjes, gezellige etentjes en delen we samen lief en leed. Regelmatig worden we verrast met een attentie als waardering voor je inzet. Hoe leuk is dat!”

Ook onderdeel worden van team felix.?

Wil jij ook onderdeel worden van team felix.? Kom dan bij ons werken! Wij staan altijd open voor nieuw talent met ambitie. Verras ons dan ook gerust met een open sollicitatie. Je vindt meer artikelen over werken bij felix. en verhalen van onze mensen via deze link.

Daarnaast zijn wij op dit moment ook gericht op zoek naar een fiscalist en een assistent-accountant als versterking van ons team. Ben of ken jij die ervaren fiscalist met lef die langs de rand van de fiscale lijntjes durft te kleuren? Bekijk dan hier onze volledige vacature.

Of ben jij die cijfermatige alleskunner die op zoek gaat naar het verhaal achter de cijfers van de ondernemer en die dé rechterhand wordt van onze accountants? Check dan onze vacature voor een ervaren assistent-accountant hier.

Lees verder

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden