Contracten

Je bedrijf groeit en daarmee ook de afspraken met werknemers, klanten, leveranciers, (ver)huurders, partners. Vertrouw jij erop dat het allemaal wel goed komt of sta jij liever niet met de rug tegen de muur? Een geschil of discussie zit in een klein hoekje. Hierdoor loop je niet alleen financieel risico, maar heeft dit ook emotioneel de nodige impact. Voorkomen is beter dan genezen!

Waar loop jij tegenaan?

Er ontstaat wrijving in de samenwerking omdat afspraken niet duidelijk zijn. Leveringen komen te laat of je wordt geconfronteerd met onverwachte kosten. Of je hebt discussie met personeel of een afnemer met een dure gerechtelijke procedure tot gevolg. Hierdoor laat jij nog onnodig geld liggen en heb je het gevoel achter de feiten aan te lopen.

Ben jij hippisch ondernemer? Dan zit je bij ons ook goed. Binnen ons team hebben wij juristen, fiscalisten en accountants die zich specifiek toeleggen op jouw branche. Zo ben jij verzekerd van de totaaloplossing juist voor jouw hippische onderneming.

Jij vraagt je bijvoorbeeld af:

‘Meedenkend en snel in het opstellen van waterdichte leasecontracten’

“Dat ik mezelf Wereld- en Europees kampioen en medaillewinnares op de Olympische Spelen mag noemen, geeft al aan dat ik altijd op de beste leasepaarden heb mogen rijden. Voor mij was het belangrijk me volledig op mijn sport te kunnen concentreren. Daarom heb ik Felix Hippisch ingeschakeld om alle afspraken rond mijn leasecontracten in orde te maken. Dat doen ze fantastisch. Ze zijn meedenkend en snel in het opstellen van waterdichte leasecontracten.”

Waarom een jurist van felix?

  • praktische oplossingen
  • meerdere expertises onder één dak (salarisadvies / HR / arbeidsrecht / fiscaal)
  • gespecialiseerd in de hippische branche (“hippisch recht”)
  • NEVOA-gecertificeerd

Met meer plezier en rust ondernemen
Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden