Team felix. op pad. Personeelsuitje naar de Veluwe!

maandag 31 okt 2022

Afgelopen vrijdag & zaterdag heeft ons team genoten van een gaaf personeelsuitje. Op vrijdagmiddag zijn we het uitje gestart met een interessant bedrijfsbezoek aan onze klant Equiception in Putten. Daarna hebben we met boswachter Henk gespeurd naar wild in het Veluwse bos. Na een gezellige borrelavond hebben we zaterdag geheel in stijl over de Veluwe getoerd met twee prachtige paardenkoetsen.

We nemen je graag mee in de hoogtepunten van afgelopen weekend! Kijk je mee?

Bedrijfsbezoek Equiception

We begonnen ons personeelsuitje met een bezoek aan onze klant Equiception in Putten. Equiception is een fertiliteitskliniek voor paarden en gespecialiseerd in merrie begeleiding, OPU & ICSI trajecten en embryotransfers.

We kregen een leuk inkijkje in de geschiedenis en bedrijfsvoering van Equiception. Hoe ziet een eicel, sperma en een embryo er eigenlijk uit onder de microscoop? Hoe zet je een embryo over in een draagmerrie? Hoe monitor je de vruchtbaarheidscyclus van de donormerrie & de draagmerrie? Dat en meer kwam aan bod aan de hand van een boeiende presentatie & rondleiding over het bedrijfsterrein!

Meer weten over dit bezoek? Lees dan hier verder!

Wandeltocht over de Veluwe met boswachter Henk Dik

Na het bezoek aan Equiception vertrokken we naar ons hotel op Landgoed Stakenberg. Voordat we ons installeerden op onze hotelkamers was het eerst nog tijd voor een sportieve activiteit.

Samen met boswachter Henk Dik gingen we de Veluwe op om te speuren naar wild. Hoewel we uiteindelijk geen levend wild zijn tegengekomen, hebben we wel genoeg sporen ontdekt. Zo hebben we pootafdrukken van edelherten, wilde zwijnen, dassen en zelfs van de wolf gespot. Ook roken we de geur van een op de vlucht geslagen wild zwijn én leerden we van boswachter Henk Dik dat die geur te vergelijken is met de geur van Ketjap Manis.

Samen eten & borrelen

Nadat iedereen gesetteld was op de hotelkamer was het tijd om samen te eten en te borrelen. We genoten van een heerlijk stoofpotje en maakten er een gezellige avond van.

Hardloopronde tijdens zonsopgang

De echte vroege (én sportieve) vogels stonden zaterdagochtend al vroeg naast hun bed voor een hardloopronde in de prachtige omgeving. Well done Harold, Wilbert, Jeniene, Hanneke & Annelotte!

In stijl toeren over de Veluwe!

Zaterdag stond er een bijzondere activiteit op het programma. We gingen met een authentieke postkoets en omnibus toeren over de Veluwe.

Leuk detail: de rode omnibus is ruim 150 jaar oud en heeft vroeger in Londen rondgereden.

Uiteraard vertrokken we geheel in stijl en Jos deelde dan ook aan alle mannen een bijpassende hoed of pet uit.

Eerste tussenstop: boerderij

Na een uurtje toeren over de Veluwe maakten we een tussenstop bij een boerderij. Daar stond voor iedereen een hapje & een drankje klaar.

Tweede tussenstop: lunch

Vervolgens gingen we op weg naar onze tweede tussenstop, waar we hebben genoten van een heerlijke lunch.

Derde tussenstop: Koetshuis de Uddelear

Na een vervolg toer over de Veluwe kwamen we uiteindelijk aan op onze derde tussenstop. Het prachtige Landgoed Staverden!   

Op Landgoed Staverden is ook ‘Koetshuis de Uddelear’ te vinden. Hoewel dit vroeger een koetshuis was waar ook paarden verbleven, wordt er tegenwoordig een bierbrouwerij geëxploiteerd door voormalig wereld- en olympisch kampioen hockey Jacques Brinkman. We kregen een rondleiding van Jacques door de brouwerij en mochten uiteraard de verschillende speciaal biertjes proeven.

Terug naar het hotel & naar huis!

Aan alles komt helaas een eind. Na de tussenstop bij Koetshuis de Uddelear was het dan ook tijd om nog één keer in de rijkoetsen te stappen terug naar ons hotel. We kijken terug op een zeer geslaagde trip!

Enthousiast geworden over werken bij felix.?

Enthousiast geworden over werken bij felix.? Kom dan bij ons werken! Wij staan altijd open voor nieuw talent met ambitie. Op dit moment zijn we gericht op zoek naar een fiscalist. Verras ons ook gerust met een open sollicitatie. Kijk verder op ‘werken bij felix’ voor meer informatie over onze vacatures én lees daar ook wat ons als team motiveert.

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden