Maak kennis met nieuwe felix.collega Hèlenie Naberman!

woensdag 19 jul 2023

Vanaf 1 juni 2023 is Hèlenie Naberman begonnen bij felix. Wie is Hèlenie en wat houdt haar bezig zowel zakelijk als privé?

Wie is Hèlenie?

‘Mijn naam is Hèlenie Naberman en ik ben 21 jaar oud. Ik woon thuis met mijn ouders en broertje in Genemuiden, een prachtig stadje! Mijn grootste hobby is voetbal. Sinds mijn 5e doe ik dat al en heb ik hier dan ook heel veel plezier in. Nu speel ik in het eerste bij de dames van SC Genemuiden. Samen met Armanda zit ik in een team. En toch wist ik niet dat Armanda bij felix. werkte en kwamen we er pas achter dat wij bij hetzelfde bedrijf gingen werken toen Jos het deelde in de teamchat haha!

In de voetbal kan ik goed mijn energie kwijt. Ik wil graag winnen, ik kan namelijk niet zo goed tegen mijn verlies. Naast voetbal vind ik het ook erg leuk om leuke dingen te doen met mijn vriendinnen.

Wat is je indruk van felix. en hoe vind je het tot nu toe om hier te werken?

Naast dat het natuurlijk erg leuk is om een teamgenootje als collega te hebben, werkt hier een erg leuke groep enthousiaste collega’s! Iedereen staat voor elkaar klaar en de werksfeer bevalt me ook goed. Ik heb geen spijt van mijn keus dat ik voor felix heb gekozen!

Wat is jouw rol bij felix.?

Afgelopen jaar heb ik mijn diploma gehaald voor bedrijfsadministrateur. Mijn rol binnen felix is dan ook administratief medewerker. Het verzorgen van administraties van verschillende klanten behoort tot mijn werkzaamheden. Dit doe ik samen met de rest van het administratie team, een leuk en enthousiast team! Ik vind het heerlijk om nu echt aan het werk te gaan en mijn passie voor administratie in het werkveld toe te passen.

Ook onderdeel worden van team felix.?

Wil jij ook onderdeel worden van team felix.? Kom dan bij ons werken! Wij staan altijd open voor nieuw talent met ambitie. Verras ons dan ook gerust met een open sollicitatie. Je vindt meer artikelen over werken bij felix. en verhalen van onze mensen via deze link.

Hèlenie Naberman
Administratief medewerkster
Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden