Gerrit van den Berg, een (half) nieuw gezicht bij felix.

maandag 22 mei 2023

Sinds 1 april is Gerrit van den Berg werkzaam bij felix. 21 jaar, woonachtig in IJsselmuiden, fanatiek sporter en voor de oplettende lezers: ja, het broertje van Edwin. Tijd om Gerrit eens beter te leren kennen! 

Wie is Gerrit? 

‘Ik zou mijn persoonlijkheid als vriendelijk en sociaal beschrijven. Daarnaast houd ik ook erg veel van sport, of beter gezegd: winnen. Toen ik klein was heb ik twee jaar judo gedaan. Maar nadat ik een keer 3e werd en geen 1e, heb ik besloten dat ik beter iets anders kon gaan doen. Ik wilde winnen namelijk! De volgende sport werd voetbal. En dat ging goed! Ik werd benaderd door PEC Zwolle om mee te trainen en dat deed ik met veel plezier. Op dit moment ben ik druk bezig in de sportschool. Ik doe er alles aan om mezelf goed te voelen, zowel fysiek als mentaal. 

Mijn grote hobby is YouTube. Dit doe ik al zeven jaar en heb daarmee ook een aantal serieuze kanalen opgebouwd waar ik video’s plaats die goed bekeken worden. Door mijn ervaring weet ik heel goed hoe YouTube in elkaar zit. Dit is ook echt mijn passie en zie ik nooit als werk maar echt als hobby wat ik ook belangrijk vind.’ 

Wat is je indruk van felix. en hoe vind je het tot nu toe om hier te werken?

‘Mijn indruk over felix. is erg goed! Collega’s zijn erg sociaal en positief wat ik fijn vind. Ik zie ook dat iedereen echt plezier hebben in hun werk en dat brengen de collega’s ook over op mij. Ik ben erg blij dat ik hier werk!’

Wat is jouw rol bij felix.?

‘felix. wil graag hun klanten makkelijk en leuk informatie geven, op een ludieke manier! Daarom houd ik mij bezig met het maken van video’s. Het filmen, bedenken van onderwerpen, editen… Alles rondom video-editing en Youtube; mijn grote passie!’

Ook onderdeel worden van team felix.?

Wil jij ook onderdeel worden van team felix.? Kom dan bij ons werken! Wij staan altijd open voor nieuw talent met ambitie. Verras ons dan ook gerust met een open sollicitatie. Je vindt meer artikelen over werken bij felix. en verhalen van onze mensen via deze link.

Lees verder

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden