Felix. zoekt: dé rechterhand van onze accountants

vrijdag 07 mei 2021

felix. zoekt: dé rechterhand van onze accountants die op zoek gaat naar het verhaal achter de cijfers van de ondernemer. Ben jij die cijfermatige alleskunner die onze ondernemers gaat helpen die stip aan de horizon te bereiken?

Samen bouwen aan het huis van de ondernemer. Jij legt het fundament!

Als team felix. bouwen wij samen iedere dag aan het huis van de ondernemer. Elke medewerker draagt vanuit zijn eigen expertise zijn of haar steentje bij. Ook voor jou is daar een belangrijke rol weggelegd. Sterker, jij bent verantwoordelijk voor het fundament waar de rest van de advisering op wordt gebouwd. Want een actuele en kloppende administratie is de sleutel naar betrouwbare jaarcijfers en verdere advisering. Die fundering moet áltijd kloppen, zodat wij samen met de ondernemer kunnen sparren over de verdere constructie en inrichting van het huis.

Wat ga je doen?

Nadat de boekhouding is bijgewerkt, werk jij de cijfers verder uit tot actuele en betrouwbare tussentijdse rapportages. Je gebruikt daarbij je analytisch vermogen. Hoe staat de ondernemer ervoor en kunnen we nog bijsturen? Jaarlijks sluit je af met een jaarrekening en verzorg je de fiscale aangiften. En daar blijft het niet bij. Je maakt ook benchmark cijfers en stelt samen met de klant prognoses op. Je hebt bovendien oog voor het optimaliseren van processen. Hoe kunnen wij het onze MKB ondernemers nog makkelijker maken? Jij begrijpt namelijk als geen ander dat ondernemers niet zitten te wachten op administratieve rompslomp. Ondernemers willen ondernemen. Doelgericht en strategisch verder bouwen áán hun bedrijf, in plaats van (te) hard werken ín hun bedrijf.

Goed onderlegde M/V met klantbeleving en cijfermatig inzicht

Het is jouw passie om ondernemers inzicht te geven in hun cijfermatige situatie, zodat zij de juiste ondernemersbeslissingen kunnen nemen. Jij hebt een groot inlevingsvermogen en je streeft elke dag weer naar het verlenen van “Six Star Service” aan onze klanten. Jij kan zaken helder stellen, in duidelijke taal. Doordat je dagelijks contact hebt met de klant weet je wat er speelt en ben je in staat snel en adequaat actie te ondernemen. Uiteraard ben je ook vakinhoudelijk goed onderlegd. Je hebt een afgeronde HBO-studie Accountancy, Bedrijfseconomie of SPD Bedrijfsadministratie en minimaal 5 jaar werkervaring, bijvoorbeeld als assistent-accountant. Daarnaast heb je veel affiniteit met ICT. Projecten oppakken, implementeren en succesvol afronden? Ook dat is helemaal jouw ding.

Kantoor felix: anders dan anders

Wij zijn geen standaard accountantskantoor. Integendeel. Wij combineren meerdere expertises onder één dak en kijken vooral vóóruit in plaats van achteruit. We willen dat klanten kunnen lachen om hun cijfers. Daarom zorgen we voor inzicht. In cijfers, in bedrijfsvoeringen en in markten waarin onze klanten zich begeven.

Met ons team van specialisten ontzorgen wij onze klanten volledig op financieel, administratief, bedrijfseconomisch, fiscaal en juridisch gebied. Zo kunnen onze klanten vooral doen waar zij zo goed in zijn: ondernemen. Wij maken ons oprécht druk om en voor onze klanten. Het liefst ook ongevraagd als wij denken dat het hen iets oplevert. Duidelijke taal die de klant in één keer begrijpt is ons handelsmerk.

Daarnaast staan onze medewerkers centraal in onze organisatie. We hebben aandacht voor de mens achter de medewerker. Want wij geloven dat blije medewerkers zorgen voor blije klanten. Daarom investeren we veel in persoonlijke ontwikkeling, gezonde lunches, gezamenlijke sportsessies, teamreisjes naar het buitenland én een salaris waar jij iedere maand weer vrolijk van wordt.

Durf jij het aan?

Ben jij dé rechterhand die onze accountants zoeken? Die cijfermatige alleskunner die energie krijgt van het geven van financieel inzicht aan ondernemers, zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen? Dan maken wij graag persoonlijk kennis met jou. Stuur je CV, samen met een verrassende motivatiebrief en referenties naar info@felix.nl. Het liefst in duidelijke taal uiteraard, maar vooral lezen wij graag over jouw ervaring en wie jij bent als persoon. Tot snel!

Meer lezen?

Wil je meer weten over werken bij felix.? Bekijk dan ook eens onze ‘Werken bij felix.’ website: klik hier. Je vindt daar authentieke, waargebeurde en persoonlijke verhalen van onze mensen. Want de verhalen van onze mensen, vertellen samen het echte verhaal van felix.

Lees verder

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden