felix. verwelkomt Roos

woensdag 14 feb 2024

Vanaf 5 februari jl. is Roos van der Schot team felix. komen versterken. Wie is Roos? Wat drijft haar en hoe ondersteunt deze assistent accountant met fiscale liefde onze klanten? Wij stellen paardengek Roos graag aan je voor.

Wie is Roos?

Mijn naam is Roos en samen met mijn partner woon ik op een akkerbouwbedrijf in Dronten. Van jongs af aan ben ik veel in de stallen te vinden. De paardensport is dan ook mijn grote passie die ik nog steeds uitoefen.

Om deze reden heb ik besloten om de opleiding Hippische bedrijfskunde te volgen aan de Aeres Hogeschool (destijds CAH Vilentum). Hier heb ik veel mooie ervaring op mogen doen met de bedrijfskundige kant van de paardensport.

Naast enkele stages en bijbaantjes in de sector, heb ik een mooie kans gekregen doordat ik in het bestuur heb mogen zitten van de stal van de school “de Paardenplaats”. Hier heb ik een jaar lang met enkele medestudenten mogen ervaren hoe het is om een eigen pensionstal te runnen waardoor ik weet waar je als pensionstaleigenaar tegen aan kan lopen.

Mijn afstudeerstage heb ik gedaan bij een agrarisch accountants- en advieskantoor. En toen ik mijn studie met goed gevolg had afgerond, ben ik daar blijven werken.Omdat de fiscale kant van het vak mij goed bleek te liggen, heb ik ook mijn studie tot Register MKB Belastingadviseur mogen volgen en afronden aan Markus Verbeek Praehep.

Toen na ruim zeven jaar Felix op mijn pad kwam bleek dat paardenbloed kruipt waar het niet gaan kan, dus deze mooie uitdaging kon ik niet afslaan!

Wat is je indruk van Felix?

Mijn eerste indruk bij Felix is echt enorm positief. Nog voor mijn eerste werkdag werd ik meegevraagd naar de KWPN Hengstenkeuring dus ik voelde me meteen welkom in het team.

Ook toen ik eenmaal op kantoor kwam werd ik door iedereen goed ontvangen en was iedereen bereid om te helpen. Ik ben onder de indruk hoe soepel dingen lopen binnen de organisatie en hoe snel zaken worden opgepakt.

Ondanks dat ik veel nieuwe informatie tot me moest nemen, kwam ik de hele week met meer energie thuis dan waar ik die ochtend mee vertrokken was. Ik ben heel enthousiast dat ik onderdeel mag uitmaken van dit leuke team!

Wat is jouw rol bij Felix?

Binnen Felix is mijn rol assistent-accountant. Het bijwerken van administraties, het opstellen van tussentijdse rapportages en het verzorgen van aangiften: ik vind het allemaal leuk.

Met mijn opleiding tot belastingadviseur kan ik mooie kansen signaleren op het gebied van fiscale vraagstukken. Daarnaast ben ik de sparringpartner van de accountants.

Vanuit mijn achtergrond in de paardensport, kan ik mij goed verplaatsen in de hippische ondernemer. Zo kan ik het beste advies geven en begrijp ik waarom bepaalde keuzes worden gemaakt.

Ook onderdeel worden van team felix.?

Wil jij ook onderdeel worden van team felix.? Kom dan bij ons werken! Wij staan altijd open voor nieuw talent met ambitie. Verras ons dan ook gerust met een open sollicitatie of sollicitatie op een van onze vacatures. Je vindt meer artikelen over werken bij felix. en verhalen van onze mensen via deze link.

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden