felix. verwelkomt nieuwe collega Harold Ridderbos!

woensdag 08 dec 2021

Vanaf 1 november jl. is Harold Ridderbos team felix. komen versterken. Wie is Harold? Wat drijft hem en hoe ondersteunt deze cijfermatige alleskunner onze klanten? Wij stellen Harold graag aan je voor. Lees verder!

Wie is Harold?

Per 1 november versterkt Harold ons team. Maar, wie is Harold eigenlijk?

Harold vertelt zelf graag meer: “Ik ben Harold Ridderbos en woonachtig in Zwolle (Stadshagen). Aan de goede kant van IJsselmuiden dus 😉. Ik heb na mijn middelbare school eerst de opleiding mbo-bedrijfsadministratie gevolgd. Na het afronden daarvan, heb ik hbo-bedrijfseconomie gestudeerd op het Windesheim in Zwolle. In de zomer van 2020 heb ik ook nog mijn post-hbo opleiding financial control afgerond.”

En wat doet Harold in zijn vrije tijd? Harold vervolgt: “Ik ben gek van voetbal. Tot 3 jaar geleden heb ik 20 jaar lang fanatiek gevoetbald. Ik vind het nu nog steeds leuk om (weliswaar passief…) voetbal te volgen. Verder mag ik graag squashen en hardlopen. Ook maak ik regelmatig mooie wandelingen door de natuur.”


Welke rol vervult Harold binnen team felix.?

Welke rol vervult Harold binnen ons team? Harold: “Ik werk binnen felix. als assistent-accountant. Ik vind het ontzettend leuk om met cijfers bezig te zijn en ik neem dan ook graag de administratie van ondernemers uit handen. Het voeren van een correcte boekhouding, het opstellen van tussentijdse rapportages en jaarcijfers? Laat dat maar gerust aan mij over. Het geeft mij veel voldoening om onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen op administratief gebied. Zo houden onze klanten vooral tijd en focus over om te doen waar zij zo goed in zijn. Namelijk, ondernemen!”

Harold over werken bij felix.

Hoe ervaart Harold werken bij felix.? Harold lacht en vertelt enthousiast verder: “Mijn eerste indruk bij felix. is echt heel positief. Vanaf de eerste dag ben ik echt opgenomen in het team. Bij felix. hangt een prettige werksfeer en alle collega’s zijn bereid om mij te helpen. Het voelt echt als een hecht team dat altijd voor elkaar klaar staat!”


Ook onderdeel worden van team felix.?

Wil jij ook onderdeel worden van team felix.? Kom dan bij ons werken! Wij staan altijd open voor nieuw talent met ambitie. Verras ons dan ook gerust met een open sollicitatie. Je vindt meer artikelen over werken bij felix. en verhalen van onze mensen via deze link.

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden