felix. introduceert: nieuwe collega Jolanda!

donderdag 31 mrt 2022

 Team felix. groeit! Begin dit jaar hebben wij weer een nieuwe collega mogen verwelkomen. Per 1 januari jl. is Jolanda den Houting namelijk als fiscalist aan ons kantoor verbonden. Jolanda is geboren in een Rotterdams ondernemersgezin en vervolgens op de Veluwe opgegroeid. Ze heeft jarenlang bij een ander accountantskantoor gewerkt en ondernemers geadviseerd op fiscaal vlak. Benieuwd wie Jolanda is en wat haar drijft? We stellen haar graag aan je voor. Lees verder.

Wie is Jolanda?

Per 1 januari jl. versterkt Jolanda ons team. Maar, wie is Jolanda eigenlijk en wat drijft haar? Jolanda vertelt zelf graag meer: “Mijn naam is Jolanda den Houting. Als geboren Rotterdamse ben ik in een ondernemersgezin op de Veluwe opgegroeid. Na het behalen van mijn Vwo-diploma ben ik weer teruggekeerd naar Rotterdam voor mijn studie Fiscale Economie en heb ik circa 10 jaar in Rotterdam gewoond. Door mijn werkzaamheden in het familiebedrijf van mijn vader, ben ik daarna toch weer op de Veluwe gaan wonen.”

En in haar vrije tijd? Jolanda glimlacht en vervolgt: “Ik ben een echte bezige bij. Ik heb jarenlang veel gezeild, geskied, geschaatst en gezwommen. De laatste jaren is het echter niet meer zo van fanatiek sporten gekomen. Wel doe ik nu aan tennis. Ook hebben andere hobby’s mijn vrije tijd in beslag genomen. Zo lees ik alles wat los en vast zit. Ook puzzel ik graag sudoku’s & tectonic’s en ben ik een groot muziekliefhebber. Ik luister naar allerlei muziekstijlen, van pop tot klassiek. Een echte “must watch” vind ik de Pachelbel Canon Medley op YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=HFrsBMXipDk). Tot slot zing ik zelf ook graag en speel ik zo nu en dan op een Johannesorgel en dwarsfluit.”

De rol van Jolanda binnen team felix.

Binnen ons team vervult Jolanda de rol van fiscalist. Jolanda: “Doordat ik zelf in een familiebedrijf ben opgegroeid en daarin circa 25 jaar heb meegewerkt, ben ik bekend met vele aspecten van het ondernemerschap. Ook heb ik in die jaren dat ik werkte als belastingadviseur bij diverse bedrijven in de keuken kunnen meekijken en vele Belastingkantoren van binnen gezien. Daardoor weet ik niet alleen wat er bij ondernemers speelt, maar ook hoe de Belastingdienst tegen bepaalde zaken aan kijkt. Ik kijk er enorm naar uit om nader kennis te maken met de klanten van felix. en hen van fiscaal advies te voorzien!”

Jolanda over werken bij felix.

Welke indruk heeft Jolanda over werken bij felix.? Jolanda lacht opnieuw en vertelt enthousiast verder: “Ik heb inmiddels met veel plezier kennisgemaakt met team felix. Wat een warm welkom! Ik ben nog maar ‘net’ binnen, maar ik voel mij nu al als een vis in het water. Op naar een mooie samenwerking!”

Ook onderdeel worden van team felix.?

Wil jij ook onderdeel worden van team felix.? Kom dan bij ons werken! Wij staan altijd open voor nieuw talent met ambitie. Verras ons dan ook gerust met een open sollicitatie. Je vindt meer artikelen over werken bij felix. en verhalen van onze mensen via deze link.

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden