Blog

Conflict oplossen: naar de rechter of toch een minnelijke regeling?

woensdag 07 sep 2022

Eén van de onderdelen van onze advisering is het geven van juridisch advies. Daarbij staat een proactieve advisering voorop. Wij geloven namelijk dat veel discussies voorkomen kunnen worden door afspraken vooraf zo goed mogelijk op papier te zetten. Daarom helpen we bijvoorbeeld graag bij het opstellen of screenen van diverse soorten contracten en/of algemene voorwaarden.

Daarnaast is het oplossen van geschillen óók een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse praktijk. En hoewel wij daarbij de gang naar de rechter zeker niet schuwen (en wij waar nodig dan ook procederen), verdient een oplossing in de minnelijke sfeer vaak de voorkeur. Of valt het in ieder geval op zijn minst te proberen.

Een goede set onderhandelingsvaardigheden zijn voor een jurist dan ook een must. Daarom volgde onze bedrijfsjurist Lilian een tijdje terug een interessante training “Onderhandelingsvaardigheden”.

Onlangs is Lilian geïnterviewd over haar ervaringen met de training. Het hele interview lees je in de link.

Heb je een (dreigend) geschil en/of gerechtelijke procedure? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Lilian kijkt graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2022 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden | Inloggen klantportaal