Collega Sienke: een echte ondersteunende duizendpoot

donderdag 10 jun 2021

Onze collega Sienke is alweer ruim 7 jaar werkzaam bij felix. en een echte duizendpoot. Ze verricht niet alleen secretariële en administratieve taken, maar ontzorgt en ondersteunt ook onze collega’s op verschillende gebieden. Benieuwd wie Sienke is en hoe zij werken bij felix. ervaart? Lees dan verder!

Wie is Sienke?

Allereerst: wie is Sienke eigenlijk? Sienke vertelt zelf graag meer: “Ik ben getrouwd en moeder van een prachtige dochter. Nadat ik de havo heb afgerond, heb ik een secretariële opleiding gevolgd. In maart 2014 heb ik vanuit die opleiding stage gelopen bij felix. Dit beviel van beide kanten zo goed, dat ik in juli 2014 officieel bij felix. in dienst ben gekomen. Inmiddels ben ik dus alweer 7 jaar met veel plezier onderdeel van team felix. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden. Verder houd ik van winkelen, lezen en bakken.”

Sienke over werken bij felix.

Hoe ziet een werkdag van Sienke bij felix. eruit? Sienke vervolgt: “Voor mij is geen werkdag hetzelfde. Omdat ik veel verschillende taken heb, heb ik altijd voldoende afwisseling en uitdaging. Ik verricht dagelijks meerdere secretariële taken. Te denken valt aan het verwerken en versturen van post, het versturen van aangiften en het beheer van ons CRM systeem. Naast deze secretariële taken verwerk ik ook nog financiële administraties van onze klanten en vervul ik een ondersteunende rol voor onze fiscalist. Kortom, een divers en leuk takenpakket!”


En hoe ervaart Sienke werken bij felix.? “Ik ga elke werkdag met plezier naar kantoor. Vooral de afwisseling in mijn werk maakt het zo leuk. Ik heb veel contact met alle collega’s binnen team felix., omdat ik voor alle collega’s wel wat doe. Dat varieert van brieven versturen voor de assistent-accountants, het geven van een seintje aan de fiscalist als ik de middeling heb geregeld, tot het versturen van processtukken aan de rechtbank voor onze juristen. Wat ook opvalt bij felix. is dat Jos (Felix) vaak nieuwe en verrassende ideeën heeft, waardoor het werken hier nooit saai wordt. Tot slot maken de lekkere lunches en gezelligheid van collega’s iedere werkdag weer tot een feestje!”

Sienke als rechterhand van de fiscalist

Sienke vervult bij felix. ook een belangrijke ondersteunende rol voor de fiscalisten. Sienke voert niet alleen het beheer over ons fiscale softwarepakket Nextens, maar verzorgt bijvoorbeeld ook de middelingsverzoeken en onderhoudt de contacten met de Belastingdienst. En het versturen van aangiften, het aan- en afmelden bij het Horizontaal Toezicht en het verzorgen van de uitstelregeling? Ook dat “fixt” Sienke allemaal.

Wil jij ook zo’n alleskunner als rechterhand? Word dan onze nieuwe fiscalist! Wij zijn namelijk op zoek naar die ervaren fiscalist met lef die langs de rand van de fiscale lijntjes durft te kleuren. Bekijk hier onze volledige vacature en wie weet tot snel!

Lees verder

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden