Blog

10 redenen om bij felix. te (komen) werken!

vrijdag 23 apr 2021

Hoe voelt het nou écht om onderdeel uit te maken van team felix.? Wij vroegen onze medewerkers naar dé redenen om bij felix te (komen) werken. En daar rolde een leuke top 10 uit! Met (stip) op 1: “Bij felix. bepaal je je eigen salaris”. Benieuwd naar de andere 9 redenen? Lees dan verder!

Reden 1: bij felix. bepaal je je eigen salaris

Je eigen salaris bepalen!? Ja, bij felix. kan het echt.

Reden 2: bij felix. krijg je bijzonder veel autonomie, vrijheid en ruimte

Medewerkers van felix. krijgen bijzonder veel autonomie en vrijheid. Ook als je een junior functie vervult. Uiteraard sta je er nooit alleen voor, want er staat altijd een team met collega’s voor je klaar om met je mee te denken.

Bij felix. is er bovendien veel ruimte voor innovatie en creativiteit. Heb je nieuwe ideeën over het verbeteren of innoveren van onze dienstverlening? Graag zelfs! En wil je een keer (gevraagd of ongevraagd) bij een klant langsgaan om een kopje koffie te drinken? Dan hoef je dat niet eens te vragen.

Reden 3: bij felix. is er veel aandacht voor scholing en ontwikkeling

Bij felix. wordt veel geïnvesteerd in medewerkers. Op verschillende gebieden en op basis van een doelgericht opleidingsbeleid. Bijvoorbeeld via “learning-on-the-job”, vakinhoudelijke opleidingen/cursussen of het verbeteren van je soft skills.

Reden 4: bij felix. sporten we samen

Wij geloven dat fitte en vitale medewerkers onze klanten het beste kunnen helpen. Daarom sport een fanatiek clubje collega’s elke dinsdag na werktijd bij personal coach Dirk van den Berg van River Gym. Bootcamp, circuitje of krachttraining? We doen het allemaal. Sinds kort zijn we ook een wandelcompetitie gestart via de Ommetje-app!

Reden 5: bij felix. serveren we iedere dag een gezonde lunch

’s Ochtends je brood smeren? Zodra je bij felix. werkt is dat verleden tijd. Iedere dag serveert gastvrouw Sandra met veel plezier een gezonde en diverse lunch. En dat niet alleen! Ook de tussendoortjes worden voor je geregeld. Nootjes, fruit bakjes, gezonde havermout koeken of smoothies. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over de welbekende middagdip.

Reden 6: bij felix. gaan we samen op reis

We gaan graag samen op reis. Zo gingen we in 2019 op stedentrip naar Berlijn. Een onvergetelijke teamreis waar collega’s elkaar bovendien op een andere manier hebben leren kennen. In 2020 stond een weekend Amsterdam op de planning. Helaas heeft corona roet in het eten gegooid, maar we hopen snel weer een keer samen op pad te kunnen.

Reden 7: bij felix. is er een actieve personeelsvereniging

We hebben een actieve personeelsvereniging. Onze mensen werken hard en worden daar dan ook voor beloond. Bijvoorbeeld via leuke attenties met Pasen, Kerst of Sinterklaas. Ook organiseren we jaarlijks een barbecue én het unieke felix. Sinterklaasfeest.

Reden 8: bij felix. is er veel ruimte voor flexibiliteit

Zelf je dagen of werktijden bepalen? Flexibel zijn in wanneer je thuis of op kantoor werkt? Geen probleem. Wij hebben begrip voor jouw thuissituatie en begrijpen dat het, zeker met een gezin, soms passen en meten is.

Reden 9: bij felix. hebben we oog voor duurzaamheid

Samen naar een betere wereld! Ook wij proberen ons steentje bij te dragen aan een duurzame(re) aarde. Daarom streven we naar een papierloos kantoor, drinken we fairtrade koffiebonen en investeren we in een duurzame relatie met onze mensen. Het bevorderen van gezond, gemotiveerd en productief werken – van indiensttreding tot aan pensionering – staat daarbij voorop.

Reden 10: bij felix. hebben we een leuke en diverse klantenportefeuille

We bieden onze werknemers een diverse klantenportefeuille met stuk voor stuk gedreven en inspirerende MKB ondernemers. Klanten uit verschillende branches en takken van sport. Zowel regionaal als ook nationaal. We werken samen met grote en bekende namen.

Onze klanten variëren bovendien in grootte. Een kleinere onderneming met alleen een DGA? Grotere MKB ondernemers met 25 of meer werknemers? Bouwbedrijven, hippische ondernemingen, horeca ondernemers of detailhandelaren? Ze zitten allemaal in onze klantenportefeuille. We bedienen ook veel jonge ondernemers die op innovatieve wijze hun bedrijf willen runnen.

Uiteraard heeft iedere klant zijn eigen behoeftes en vraagstukken. Dat maakt werken bij felix. zo boeiend en afwisselend. Geen klantvraag is hetzelfde. Onze klanten zien bovendien onze meerwaarde en bevelen ons regelmatig aan bij anderen.

Meer weten over werken bij felix.?

Wil je meer lezen over werken bij felix.? Je vindt meer artikelen hier. Of ben je enthousiast geworden over werken bij felix. maar vind je de bovenstaande 10 redenen bijna te mooi om waar te zijn? Neem dan gerust contact op met ons via 038 – 333 75 74 of info@felix.nl en maak een afspraak om persoonlijk met een felix. medewerker te spreken.

Tot sprekens!

Lees verder

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden