Van stagiair naar medewerker. Welkom terug Edwin!

woensdag 28 sep 2022

Twee jaar geleden heeft Edwin van den Berg een aantal weken stage gelopen bij ons kantoor. Edwin zat destijds in het tweede jaar van zijn HBO-opleiding Accountancy. Inmiddels is Edwin aan het afstuderen én hebben wij hem terug mogen verwelkomen. Sinds 15 september jl. is hij namelijk officieel bij ons als medewerker in dienst getreden. Meer weten over Edwin? Lees dan zeker verder. We stellen hem graag aan je voor.  

Even voorstellen

Sinds 15 september jl. maakt Edwin (weer) onderdeel uit van team felix. Maar, wie is Edwin eigenlijk en wat drijft hem? 

Edwin vertelt zelf graag meer: “Mijn naam is Edwin van den Berg. Ik ben 24 jaar en woon in IJsselmuiden. Daar ben ik ook opgegroeid. Ik zit op dit moment in het laatste jaar van mijn HBO-opleididing Accountancy op het Windesheim in Zwolle. Ik ben dus aan het afstuderen en werk daarnaast een aantal dagen in de week bij felix.” 

En wat doet Edwin in zijn vrije tijd? Edwin vervolgt: “Ik ben een echte voetbalfan en was zelf ook altijd een fanatieke voetballer. In verband met (terugkerende) blessures ben ik helaas sinds 2 jaren gestopt als voetballer, maar ik ben nog altijd te vinden op het voetbalveld.”

De rol van Edwin binnen team felix.

Edwin vervult binnen team felix. de rol van assistent-accountant. Edwin: “Je kunt mij ook wel zien als de rechterhand van de accountants. Ik voer de administratie van A tot Z voor klanten en bereid vervolgens de jaarrekeningen voor. Een actuele en kloppende administratie is belangrijk, omdat dat het fundament is waar de rest van de advisering op wordt gebouwd. Ook is het uiteraard de sleutel naar betrouwbare jaarcijfers. Ik vind het erg leuk om daar aan mee te werken.” 

Edwin over werken bij felix.

Hoe ervaart Edwin werken bij felix.? “Ik kende felix. natuurlijk al vanuit mijn stageperiode twee jaar geleden. Ik heb mijn tijd bij felix toen al als heel prettig ervaren. Er hangt een fijne werksfeer en je werkt met collega’s die jou echt verder willen helpen. Ook krijg ik uiteraard de kans om nog veel meer te leren over de praktijk van mijn vakgebied en mijzelf daarin verder te ontwikkelen.” 

Ook onderdeel worden van team felix.?

Wil jij ook onderdeel worden van team felix.? Kom dan bij ons werken! Wij staan altijd open voor nieuw talent met ambitie. We hebben op dit moment een aantal openstaande vacatures. Verras ons ook gerust met een open sollicitatie. Kijk dan verder op ‘werken bij felix’ voor meer informatie over onze vacatures én lees daar ook wat ons als team motiveert.  

Lees verder

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden