Team felix. stelt je graag voor aan collega Roelof Tuin!

dinsdag 20 dec 2022

We blijven groeien! Sinds 1 november jl. hebben wij namelijk ons team versterkt met Roelof Tuin. Roelof woont in Emmeloord en vervult bij ons de rollen van Teamleider Accountancy en Bedrijfsadviseur. Benieuwd wie Roelof is, wat hem drijft én hoe hij het vindt om bij felix. te werken? Lees dan verder!

Even voorstellen: ing. Roelof R. Tuin AA

Begin november is Roelof bij ons komen werken. Wie is Roelof en wat drijft hem?

Roelof vertelt graag zelf meer: “Ik ben Roelof R. Tuin en ik ben 57 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb twee zonen. Na mijn studie- en diensttijd ben ik eerst aan de slag gegaan als assistent-accountant in Haren. Daarna heb ik ruim 31 jaar bij een gerenommeerd accountantskantoor gewerkt, voornamelijk in de rol van accountant en ondernemersadviseur. Daar heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan. Inmiddels maak ik alweer bijna 2 maanden onderdeel uit van team felix.”

Roelof is woonachtig in Emmeloord. De mooie, groene polder omgeving.

Roelof lacht en vertelt enthousiast verder: “Ik woon inderdaad in Emmeloord. Zodra de tulpen in medio april weer boven staan, is het zeker de moeite waard om de tulpenroute te rijden. Zo krijg je een mooie indruk van de Noordoostpolder. Verder vind ik dat je met “Tuin” als achternaam ook de morele plicht hebt om wat van je eigen tuin te maken! En dat doe ik dan ook. Voor mij is dat overigens helemaal geen verplichting hoor, want ik zorg in mijn vrije tijd met veel plezier voor een strak en groen gazon.”

De rol van Roelof binnen team felix.

Roelof is teamleider Accountancy en bedrijfsadviseur.

Roelof vervolgt: “In mijn rol als teamleider Accountancy zorg ik ervoor dat team felix. goed functioneert. Mijn dagelijks doel is dan ook om samen met mijn team het maximale voor de klant eruit te halen. Dat doen we vanuit ieders discipline, kennis & vaardigheden. Teamwork makes the dream work is echt wel een motto van mij. Want wanneer het op teamwork aan komt, is er niets krachtiger dan samenwerking. Naast mijn rol als teamleider adviseer ik ook ondernemers op diverse vlakken. Wil jij je bedrijf verder laten groeien? Of sta je voor concrete uitdagingen en heb je behoefte aan een sparringpartner? Ook daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres.”

Roelof over werken bij felix.

Hoe vindt Roelof het tot nu toe om onderdeel te zijn van team felix.? Roelof lacht: “De ontvangst bij felix. is bijzonder hartelijk te noemen. Ik ben er nog geen 2 maanden, maar ik voel mij nu al heel erg thuis. Mijn eerste indrukken zijn echt positief. Bij felix. werken fijne collega’s en je merkt echt dat de zaken goed voor elkaar zijn.”

Ook onderdeel worden van team felix.?

Wil jij ook onderdeel worden van team felix.? Kom dan bij ons werken! Wij staan altijd open voor nieuw talent met ambitie. We hebben op dit moment een aantal openstaande vacatures. Verras ons ook gerust met een open sollicitatie. Kijk dan verder op ‘werken bij felix’ voor meer informatie over onze vacatures én lees daar ook wat ons als team motiveert. 

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden