Team felix. loopt de 2Bruggenloop

maandag 27 mrt 2023

Omdat wij altijd hard lopen voor onze klanten…Knipoogliepen afgelopen zaterdag vier collega’s de 2Bruggenloop in Kampen. Hanneke, Jeniene, Harold en Wilbert waren de fanatieke sporters die meededen aan de loop.

Weken van voorbereiding

Begin dit jaar ontvingen we van onze klant Van Bruggen Metaalbewerking bidons. Een mooi zetje in de rug om mee te doen aan de hardloopwedstrijd op 25 maart. En die inschrijvingen kwamen!

Collega’s maakten elkaar enthousiast om mee te doen en Armanda regelde hardloopshirts mét een passende uitspraak: ‘Wij lopen altijd hard voor jou’. Zo kon je team felix. goed herkennen over het hele parcours.

Bekijk hier een filmpje

Jos en zijn vrouw stonden een kilometer voor de finish om Harold, Wilbert, Hanneke en Jeniene aan te moedigen. Bekijk hier het filmpje: ‘Team felix. loopt de 2Bruggenloop’

Ook onderdeel worden van team felix.?

Wil jij ook onderdeel worden van team felix.? Kom dan bij ons werken. We staan altijd open voor nieuw talent met ambitie. Ook hebben we een aantal openstaande vacatures. Neem zeker eens een kijkje op onze ‘werken-bij’ pagina: ‘werken bij felix’. Je vindt daar meer informatie over ons kantoor en persoonlijke verhalen van onze collega’s.

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden