Team felix. feliciteert Jos & Henriëtte met 25-jarig huwelijksjubileum!

maandag 19 sep 2022

Vandaag stonden wij stil bij een bijzondere mijlpaal. Onze directeur Jos Felix en zijn vrouw Henriëtte vierden onlangs namelijk hun 25-jarig huwelijksjubileum. Dat lieten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. We genoten daarom vanmiddag van een heerlijke lunch verzorgd door broodjeszaak Buitenbosch. Armanda overhandigde namens ons gehele team een attentie aan het zilveren echtpaar.

Jos maakte direct van de gelegenheid gebruik om ons team mee te nemen in een leuk stukje historie van ons kantoor én zijn relatie met Henriëtte. Want toen Jos jaren geleden besloot om felix. accountants op te richten, deed hij in eerste instantie alles zelf vanuit huis. Van het inboeken van facturen, tot het voeren van salarisadministraties en het geven van adviezen aan ondernemers.

Omdat dit op een gegeven moment wel érg veel werd, bood Henriëtte aan om te helpen met inboeken van facturen. Henriëtte was dus in feite de eerste echte werknemer van Jos. Het runnen van een opstartend accountantskantoor vanuit huis bracht overigens de nodige uitdagingen met zich mee. Zo is Henriëtte meermaals haar eigen keuken ‘uitgejaagd’ omdat Jos de keukentafel nodig had voor afspraken met klanten.

Toen felix. accountants verder doorgroeide en Jos uiteindelijk het huidige pand aan de Goudplevier in IJsselmuiden kocht, is de rol van Henriëtte wat meer naar de achtergrond verdwenen. Maar tot op de dag van vandaag is Henriëtte altijd een zeer belangrijke sparringpartner gebleven die met haar vrouwelijke touch van grote waarde is voor Jos.

Jos en Henriëtte, nogmaals namens ons gehele team van harte gefeliciteerd en nog veel mooie jaren gewenst!

Weten waarom Jos zijn kantoor heeft opgericht?

Je leest het hier!

Lees verder

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden