Team felix. breidt juristen team uit met Stefan Meuleman

vrijdag 21 okt 2022

Eind september is Stefan Meuleman ons juristen team komen versterken. Stefan woont in IJsselmuiden en is op dit moment bezig met de afronding van zijn master ondernemingsrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Benieuwd naar Stefan en zijn indruk van felix.? Lees dan zeker verder.

Even voorstellen: Stefan Meuleman

Eind september is Stefan bij felix. in dienst getreden. Wie is Stefan en wat drijft hem? Stefan vertelt zelf graag meer: “Mijn naam is Stefan Meuleman. Ik ben 25 jaar en ik woon in IJsselmuiden. Na mijn bachelor Nederlands recht ben ik de master ondernemingsrecht gaan doen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Op dit moment ben ik bezig met de laatste loodjes. Naast het afstuderen werk ik nu vier dagen in de week bij felix.”.

In zijn vrije tijd is Stefan druk met de ‘Natres’. Het Korps Nationale Reserve. Stefan vervolgt: “Ja, dat klopt. Ik besteed mijn vrije tijd graag aan het Natres. Je zou mij kunnen zien als een “parttime soldaat” ;-). We werken bijvoorbeeld mee aan de beveiliging en ceremonie van Prinsjesdag. Naast mijn activiteiten voor het Natres houd ik ook van het lezen van non-fictie en mag ik graag sporten.”

De rol van Stefan binnen team felix.

Stefan maakt onderdeel uit van de afdeling bedrijfsjuristen. Stefan vertelt: “Op dit moment houd ik mij vooral bezig met ondersteunende juridische werkzaamheden. De bedoeling is dat ik naar de rol van zelfstandig bedrijfsjurist ga groeien. Op dit moment ben ik bijvoorbeeld betrokken bij het opstellen van algemene voorwaarden, het begeleiden van een aandelenoverdracht en het uitvoeren van incassowerkzaamheden. Een ondernemer heeft iedere dag weer te maken met bepaalde risico’s. Bovendien is wet- en regelgeving altijd in beweging. Ik vind het daarom waardevol om ondernemers op juridisch gebied zo veel mogelijk ontzorgen. Bijvoorbeeld door het beperken van risico’s, het voorkomen van geschillen en het juridisch up-to-date houden van hun onderneming!”

Stefan over werken bij felix.

Hoe vindt Stefan het tot nu toe om onderdeel te zijn van team felix.? Stefan vertelt enthousiast verder: “Mijn eerste indruk van felix. is zeer positief. Ik ben echt onder de indruk van hoe felix. het zakelijke met het persoonlijke weet te verbinden. Dit zie ik zowel intern als extern terug. Intern in de werksfeer tussen de collega’s onderling en extern in de samenwerking met de klanten. Ik merk dat die persoonlijke touch iedereen veel energie geeft om je beste beentje voor te zetten voor de klanten. Al met al vind ik het daarom zeer prettig om bij felix. te werken.”

Ook onderdeel worden van team felix.?

Wil jij ook onderdeel worden van team felix.? Kom dan bij ons werken! Wij staan altijd open voor nieuw talent met ambitie. Op dit moment zijn we gericht op zoek naar een fiscalist. Verras ons ook gerust met een open sollicitatie. Kijk verder op ‘werken bij felix’ voor meer informatie over onze vacatures én lees daar ook wat ons als team motiveert.

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden