Team felix. blikt terug: 2021 eindejaarsspecial!

dinsdag 21 dec 2021

Het einde van het jaar is in zicht! Hoog tijd om nog eens terug te blikken op het jaar 2021. Ook dit jaar hebben we samen met ons team weer gave dingen meegemaakt. Reden genoeg om de leukste momenten nog eens te bundelen in onze “2021 eindejaarsspecial”. Want: herinner jij je de fotowand van Jos nog? Of het interview met onze sportcoach Dirk van den Berg? En hoe zat het ook alweer met onze deelname aan de Six Star Service Game? Kijk mee naar onze hoogtepunten van 2021!

April 2021 – De fotowand van Jos. Elke werkdag weer een lach gegarandeerd

Bij felix. staan de mensen centraal. Daarom heeft Jos (Felix), directeur en bedrijfsadviseur, begin dit jaar een unieke fotowand laten plaatsen in zijn kamer. Wanneer je de kamer van Jos binnenstapt, trekt deze dan ook direct de aandacht. Álle mensen uit team felix. staan erop. Het maakt niet uit of je net bent komen kijken of al jarenlang in dienst bent.

Jos: “Elke werkdag stap ik mijn kamer binnen en zie ik als eerste de fotowand. Een rij unieke foto’s van al mijn mensen. Dat tovert iedere werkdag weer een lach op mijn gezicht. Ik zie stuk voor stuk eigen individuen, maar allemaal met een gezamenlijke drive en dezelfde stip op de horizon!”

Mei 2021 – Team felix. sport: samen fit en vitaal

Bij felix. geloven we dat fitte en vitale medewerkers onze klanten het beste kunnen helpen. Daarom sport een fanatiek clubje collega’s elke week bij onze personal coach Dirk van den Berg van River Gym. Helaas kunnen de trainingen op dit moment niet doorgaan in verband met de huidige coronamaatregelen, maar we kunnen niet wachten om weer samen aan de slag te gaan.

Dirk van den Berg over team felix.: “Het is iedere week weer een feestje om met team felix. te trainen. Na een drukke werkdag merk je dat er behoefte is om het hoofd leeg te maken. Ik voorzie ze dan ook elke week weer met veel plezier van een uitdagende en diverse training. Stapje voor stapje verleggen we grenzen en werken we enthousiast aan het verder verbeteren van de mentale en fysieke weerbaarheid. Na een training kunnen ze er weer helemaal tegenaan!”

Mei 2021 – Succesvolle deelname aan de Six Star Service Game ★★★★★★

In april en mei dit jaar heeft team felix. deelgenomen aan de “Six Star Service Game” ★★★★★★. De Six Star Service methode is ontwikkeld door Sydney Brouwer, expert op het gebied van klantservice en klantbeleving. De methode is erop gericht positieve herinneringen te creëren bij klanten waar ze over kunnen vertellen én voor terugkomen.

Team felix. was tijdens de competitie weer onderverdeeld in 3 afzonderlijke teams: “felix. verrast”, “fantastic four” en “de 4B’s”. De drie felix. teams, én een team van een andere organisatie, hebben vervolgens 6 weken lang fanatiek tegen elkaar gestreden om de prestigieuze Six Star Service Award. Uiteindelijk bleken de 4B’s onverslaanbaar en zij mochten dan ook met trots de hoofdprijs in ontvangst nemen. Nogmaals van harte gefeliciteerd Bertine (Brink), Jan-Gert (Bosman), Lilian (Bakker) en Ilse (van den Belt)!


Juni 2021 – In het zonnetje, onze gastvrouw Sandra

Elke ochtend je brood smeren? Zodra je bij felix. werkt is dat verleden tijd! Onze gastvrouw Sandra serveert namelijk iedere dag met veel plezier een gezonde én diverse lunch voor ons team. En daar blijft het niet bij. Want Sandra zorgt ook elke dag voor een lekker tussendoortje. Nootjes, fruit bakjes, havermout koeken of smoothies? Ze zitten allemaal in ‘Sandra’s assortiment’. Team felix. hoeft zich dus geen zorgen te maken over de welbekende middagdip.

*** i.v.m. corona wordt de lunch op dit moment op aangepaste wijze vormgegeven ***

Juni 2021 – Vaderdagspecial met ondernemersfamilie Felix

Op zondag 20 juni 2021 was het Vaderdag. Dé dag waarop alle vaders in Nederland in het zonnetje worden gezet. Jos Felix, directeur en bedrijfsadviseur bij felix., komt zelf uit een rasechte ondernemersfamilie. Zo was vader Jan al een zeer innovatieve ondernemer. Hij ontwikkelde de allereerste reclamezuil in Nederland voor Miele, langs de snelweg. Ondernemen zit dus echt in het bloed van de familie Felix. Ook de oudste dochter van Jos, Annelotte Felix, is inmiddels een eigen onderneming gestart. In het kader van Vaderdag vertelden Jos & Annelotte welke levenslessen zij van hun vaders hebben geleerd. Het volledige interview check je hier.


Juni 2021 – Team felix. verwelkomt Armanda Kolk

In februari dit jaar startte Armanda Kolk als HR-stagiaire bij felix. Na een succesvolle stage & afronding van haar HBO Bachelor Human Resource Management is zij per 1 juli 2021 bij ons in dienst getreden als HR-medewerker. Als welkomstcadeau ontving Armanda (tevens fervent voetballiefhebber) een gepersonaliseerde voetbal van team felix.


Juli 2021 – Strategische sessie kwartaal 2

In juli was het weer tijd voor de 2e strategische sessie van het jaar. Tijdens zo’n sessie denken we samen met onze mensen na over dé stip op de horizon. Daarbij blikken we niet alleen terug op het afgelopen kwartaal, maar vooral ook vooruit. Waar staan we nu als team? Waar willen we naartoe en hoe komen we daar? Na een strategische sessie staan alle neuzen weer dezelfde kant op. Iedereen is weer vol energie om de kantoordoelstellingen te behalen. En na inspanning komt uiteraard ontspanning… Daarom sloten we de strategische sessie af met een heerlijk etentje bij de Stadsherberg!


Juli 2021 – Bekroning Jan-Gert tot winnaar Six Star Service Wisseltrofee

Omdat wij het Six Star Service gedachtegoed binnen felix. willen blijven koesteren, hebben we een heuse “Six Star Service wisseltrofee” geïntroduceerd. De collega met het beste Six Star Service verhaal ontvangt deze wisseltrofee. En de eerste winnaar is in juli bekroond: collega Jan-Gert Bosman!

Jan-Gert heeft destijds onder extreme tijdsdruk zijn agenda volledig om moeten gooien, zodat er op tijd stukken bij de klant en de bank konden worden aangeleverd. Zo kon onze klant weer rustig slapen. Een mooi Six Star Service verhaal. De wisseltrofee stond dan ook terecht te pronken op het bureau van Jan-Gert. En the battle was on…

Juli & Oktober 2021 – We proostten op verschillende jubilea

Al in 2020 waren collega’s Jenou & Jeniene allebei alweer vijf jaar in dienst. Door corona liet een feestje helaas nog even op zich wachten, maar tijdens een etentje in de Stadsherberg in juli was er alsnog ruimte om ze allebei in het zonnetje te zetten. En op 1 oktober 2021 was het alweer raak: ook collega Bertine was die dag vijf jaar in dienst! Bedankt Jeniene, Jenou & Bertine voor jullie inzet. Op naar het 10-jarig jubileum!


September 2021 – Collega Bertine stapt in het huwelijksbootje

Het jaar 2021 was voor collega Bertine sowieso een bijzonder jaar. Op 3 september stapte zij namelijk in het huwelijksbootje met haar Dennis! En ook team felix. mocht het feestje ’s avonds gezellig meevieren.

Bertine, die destijds al maanden op een roze wolk leefde, dacht uiteraard een zorgeloze feestavond tegemoet te gaan. Maar niets bleek minder waar. Bertine moest namelijk verschijnen voor de “rechtbank Overijssel”. De reden? Meerdere collega’s wilden z.s.m. de “oude Bertine” weer terug en hadden daartoe meerdere “aanklachten” verzameld.

Onze “rechter” Lilian, uiteraard gehuld in toga, was onverbiddelijk en legde Bertine een passende straf op:

1. een schorsing voor de duur van 2 weken als werknemer van felix., én,

2. een beperking van de wittebroodsweken tot slechts 2 weken.

Ook moest Bertine een plechtige belofte afleggen dat zij over 2 weken weer als haar “oude zelf” op kantoor zal verschijnen. En zo geschiedde. 😉


Oktober 2021 – Bekroning Wilbert tot winnaar Six Star Service Wisseltrofee

In oktober was het weer tijd voor het doorgeven van de Six Star Service Wisseltrofee. En dit keer was het collega Wilbert die de trofee met gepaste trots in ontvangst mocht nemen. Naast een goed P&O-advies, besloot hij namelijk ook een onverwachte attentie te sturen naar een klant omdat het haar verjaardag was. Niet alleen het advies maar juist ook de verrassing zorgde ervoor dat we een zeer blije klant hadden. Six Star Service! ★★★★★★


November 2021 – Team felix. verwelkomt Harold

In november verwelkomden wij nóg een nieuwe collega: Harold Ridderbos! Harold is een echte cijfermatige alleskunner en vervult binnen team felix. de rol van assistent-accountant. Hoe Harold het werken bij felix. ervaart? “Mijn eerste indruk bij felix. is echt heel positief. Vanaf de eerste dag ben ik echt opgenomen in het team. Bij felix. hangt een prettige werksfeer en alle collega’s zijn bereid om mij te helpen. Het voelt echt als een hecht team dat altijd voor elkaar klaar staat!”


December 2021 – O, kom er eens kijken…

Ook dit jaar kregen we weer hoog bezoek van Sint & zijn pieten. Sint & zijn pieten toverden met hun cadeaus op elk gezicht een stralende lach en het was voor iedereen dan ook een onvergetelijke middag.


December 2021 – Team felix. zwaait Sienke (tijdelijk) uit

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Op 16 december zwaaiden we onze collega Sienke uit. Gelukkig maar voor “even”, want Sienke gaat genieten van haar zwangerschapsverlof. Uit de handen van Armanda ontving Sienke vorige week een heuse ‘luiertaart’ én een lekker verwenpakket. Uiteraard zien we haar over een paar maanden graag weer terug op de werkvloer.


Op naar 2022!

Dat was hem dan: het jaar 2021. Een jaar dat voorbij is gevlogen en waarin veel is gebeurd. Samen met ons team genieten wij van 24 december tot en met 2 januari van een welverdiende kerstvakantie. Op 3 januari staan wij graag weer vol energie voor jou klaar. Een nieuw jaar met een nieuwe ronde en nieuwe kansen… Wij hebben er zin in. Tot volgend jaar! 😉

Lees verder

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden