Strategische sessie & uitreiking Six Star Service Award!

donderdag 14 apr 2022

Het eerste kwartaal van 2022 ligt alweer achter ons. En dat betekent dat het weer tijd was voor een strategische sessie én de uitreiking van de Six Star Service Award!

Strategische sessie

Samen met ons team blikken we tijdens een strategische sessie terug op het kwartaal dat achter ons ligt. Ook kijken we vooruit naar het tweede kwartaal. Waar staan we nu? Waar willen we naartoe? En vooral: hoe komen we daar? Na een strategische sessie staan alle neuzen weer dezelfde kant op en is iedereen weer vol energie om de kantoordoelstellingen te behalen.

Uitreiking Six Star Service Award

Uiteraard was het ook weer tijd om de Six Star Service wisseltrofee door te geven. Vorig jaar hebben we namelijk als team deelgenomen aan de Six Star Service Game van Sydney Brouwer. Six Star Service is service die zó goed is, dat het een extra ster verdient. Door Six Star Service aan klanten te verlenen, creëer je een positieve herinnering bij klanten waar ze over (blijven) vertellen én voor terugkomen. Omdat wij het Six Star Service gedachtegoed binnen felix. willen blijven koesteren, hebben we een heuse ‘Six Star Service wisseltrofee’ geïntroduceerd.

Na collega’s Jan-Gert, Wilbert en Bertine had nu Jeniene het mooiste Six Star Service verhaal. Toen Jeniene op haar vrije dag vlak voor het weekend nog even haar mailbox checkte, trof ze een mail aan van een klant die behoorlijk in de stress zat en die Jeniene om hulp vroeg. Om te voorkomen dat deze klant slecht het weekend in zou gaan, heeft Jeniene deze klant direct laten weten dat ze het probleem begreep én dat ze er maandagochtend direct tijd voor zou vrijmaken. En met succes, want Jeniene heeft dit maandag direct kunnen oplossen. Het resultaat? Een blije klant die zich niet alleen gehoord voelde, maar die ook alsnog met een gerust gevoel het weekend in kon gaan omdat ze wist dat het bij Jeniene in goede handen was.

Een mooi voorbeeld van Six Star Service. De wisseltrofee staat inmiddels terecht te pronken op het bureau van Jeniene. Op naar nog meer Six Star Service verhalen! Wij zijn benieuwd welke collega het Six Star Service verhaal van Jeniene het volgende kwartaal weet te overtreffen… The battle is on! 😉

Lees verder

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden