Strategische sessie kwartaal 1 & uitreiking Six Star Service award!

woensdag 12 jan 2022

Gisteravond was het zover: de eerste strategische sessie van het nieuwe jaar. Samen met ons team blikten we terug op het jaar 2021. Ook keken we vooruit naar 2022. Waarom doen we wat we doen? Hoe gaan we daar in 2022 vorm aan geven? Waar liggen de kansen en uitdagingen?

Presentatie marketing- en communicatiespecialist Tanja Schreurs

Tijdens de sessie gaf ook marketing- en communicatiespecialist Tanja Schreurs een interessante presentatie aan ons team. Zo vertelde Tanja ons meer over de merkessentie van felix., ons merkarchetype en onze “ideale klant”. Absoluut stof tot nadenken!

Six Star Service wisseltrofee

Uiteraard was het ook weer tijd om de Six Star Service wisseltrofee door te geven. Na collega’s Jan-Gert en Wilbert mocht nu Bertine de Six Star Service wisseltrofee met gepaste trots in ontvangst nemen. Bertine heeft namelijk zelfs in haar kerstvakantie haar laptop nog opengeklapt en een aantal klanten uit de brand geholpen. Als dat geen Six Star Service is? 😉

Op naar een mooi en succesvol 2022!

Na de strategische sessie staan alle neuzen van ons team weer dezelfde kant op. Wij hebben er enorm veel zin in om ook het komende jaar onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Op naar een mooi en succesvol 2022!

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden