Strategische sessie en teambuilding bij Weidevol Zwartsluis

woensdag 10 mei 2023

Boven de koeien, speeddaten, spellen waar je écht moet samenwerken als team en een heerlijk buffet. Zo zag onze dinsdagmiddag 9 mei eruit.

Teambuilding en strategie bepalen
Met ons allen gingen we naar Zwartsluis. Onze strategische sessie van dit kwartaal was daar! En hoe?! Een middag vol met elkaar inspireren, ideeën op doen, elkaar beter leren kennen (wat geen overbodige luxe is met zoveel nieuwe, leuke collega’s), spellen en een lekker buffet. Om een goede prestatie te bereiken voor onze klanten, is het belangrijk dat medewerkers elkaar onderling kennen en begrijpen. Vertrouwen in elkaar hebben en weten wat we aan elkaar hebben. En dat is weer op scherp gezet na deze middag!

Aftermovie
Wil je nou eens zien hoe het er bij team felix. aan toe ging? Hoe enthousiast Hanneke wordt bij spelletjes, hoe Edwin graag in rust het spel wil uitvoeren en Annelotte vol vertrouwen bijna valt bij een spel? Bekijk dan snel de video. 

Er kan er maar een de beste zijn
PS. Tot grote teleurstelling van een paar collega’s… Het team van Hanneke, Ilse, Edwin, Jos, Maaike en Annelotte heeft ruimschoots gewonnen!

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden