Storm

donderdag 12 jan 2023

‘Bam! De deur slaat met een knal dicht door de harde wind. De koude regen slaat in mijn gezicht terwijl ik onderweg ben naar mijn werk. Met moeite houd ik mijn stuur vast en voel de rukken aan het stuur. De meldingen van het KNMI waren code oranje maar ik had ze genegeerd. Maargoed; hoewel ik zelf wat eigenwijs ben, zorg ik voor dat klanten alle waarschuwen en richtingaanwijzers zo snel mogelijk en duidelijk mogelijk krijgen.’ ~ Jan-Gert Bosman

Donderdag 12 januari 2023, een regenachtige dag met een hoop wind. Maar binnen kantoor felix. is er een vrolijke stemming! Collega Jan-Gert is vol energie begonnen aan het nieuwe jaar…

Zoals elk accountantskantoor stellen we jaarrekeningen op, niet heel onderscheidend. Maar wat wél heel bijzonder is dat Jan-Gert de cijfers zó goed actueel had dat de eerste jaarrekeningen al klaar zijn! Een hele prestatie wat ons wél onderscheidend maakt.

Waar heel veel accountantskantoren nog bezig zijn in 2023 met boekjaar 2021, heeft Jan-Gert de eerste klanten al blij kunnen maken met hun jaarrekening van 2022. Zo lopen deze klanten niet meer er tegen aan dat ze niet weten hoe ze nu echt hebben gedraaid of dat ze een geen actuele jaarrekening hebben waar de bank of verzekering bijvoorbeeld naar kan vragen.

Wil jij nou ook een kantoor waar je geen twee jaar hoeft te wachten op je jaarrekening? Goede keuze want zo weet jij waar je aan toe bent en hoe je ervoor staat. Want weet je ook dat je je financiering sneller geregeld hebt met de meest recente jaarrekening? Dat is nog een extra voordeel van een accountant die jouw cijfers snel omzet in een jaarrekening.

Meer weten over onze mogelijkheden voor jouw boekhouding en jaarrekeningen of wil je een financiering regelen? Kijk dan eens op onze pagina’s of neem contact op met Jos of Jeniene.

Drs. Jos Felix RA/AA
Directeur en bedrijfsadviseur

Lees verder

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden