Samenwerking tussen Prinsjesdagveiling en felix. gaat verder

woensdag 18 okt 2023

Ermelo – Tijdens de 31e editie van de Veulenveiling Prinsjesdag is de samenwerking tussen de veulenveiling en felix.hippisch weer verlengd. Al zes jaar zijn we trotse partner van deze toonaangevende veiling binnen de hippische wereld.

Onze samenwerking

Welk btw tarief geldt er bij de verkoop van alle veulens? Maakt het uit of ze naar het binnen- of buitenland verkocht worden? Allemaal vragen waarbij we Veulenveiling Prinsjesdag bijstaan. En wist je dat door onze inspanning veulens ook verkocht mogen worden met de margeregeling? Dit is voor jou als ondernemer heel interessant als je een veulen bij een particulier hebt gekocht. Duidelijkheid en zekerheid creëren zodat je als verkoper weet waar je aan toe bent. En zo genieten wij van ons jaarlijkse uitje met collega’s naar de veiling op Prinsjesdag.

Ook duidelijkheid en zekerheid?

Wil jij als hippische ondernemer ook rust en zekerheid hebben? Een antwoord op een vraag over btw of hoe iets juridisch zit? Heb je een contract nodig of wil je weten jouw onderneming beter een BV of VOF als rechtsvorm kan hebben? Dat kan. Lees dan verder op onze website via onderstaande blogs of neem vrijblijvend contact op met Stefan.

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2023 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden