Jan-Gert wint Six Star Service Wisseltrofee!

dinsdag 20 jul 2021

In april en mei dit jaar hebben we als team deelgenomen aan de Six Star Service Game van Sydney Brouwer. Six Star Service is service die zó goed is, dat het een extra ster verdient. Door Six Star Service aan klanten te verlenen, creëer je een positieve herinnering bij klanten waar ze over (blijven) vertellen én voor terugkomen. Omdat wij het Six Star Service gedachtegoed binnen felix. willen blijven koesteren, hebben we een heuse ‘Six Star Service wisseltrofee’ geïntroduceerd.

Jan-Gert Bosman eerste winnaar Six Star Service wisseltrofee

De collega met het beste Six Star Service verhaal ontvangt deze wisseltrofee. En de eerste winnaar is vorige week bekroond: collega Jan-Gert Bosman! Jan-Gert heeft de afgelopen tijd onder extreme tijdsdruk zijn agenda volledig om moeten gooien, zodat er op tijd stukken bij de klant en de bank konden worden aangeleverd. Zo kon onze klant weer rustig slapen. Een mooi Six Star Service verhaal. De wisseltrofee staat inmiddels dan ook terecht te pronken op het bureau van Jan-Gert.

Op naar nog meer Six Star Service verhalen!

Op naar nog meer Six Star Service verhalen! Wij zijn benieuwd welke collega het Six Star Service verhaal van Jan-Gert binnenkort weet te overtreffen… The battle is on! 😉

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden