felix. verwelkomt Hester als nieuwe collega!

maandag 29 aug 2022

Per 1 juni jl. is ons team uitgebreid met Hester de Velde. Hester is geboren en getogen in IJsselmuiden en vervult bij ons de functie van administratief medewerkster. Benieuwd wie Hester is en wat haar drijft? We stellen haar graag aan je voor. Lees verder!

Wie is Hester?

Per 1 juni jl. is Hester ons team komen versterken. Maar, wie is Hester eigenlijk en wat drijft haar?

Hester vertelt zelf graag meer: “Mijn naam is Hester de Velde. Ik ben getrouwd met Harry en heb drie kinderen, waarvan er twee getrouwd zijn en nog één thuiswonend. Sinds een jaar ben ik ook trotse oma van mijn kleindochter. Ik ben geboren en getogen in IJsselmuiden en daar nog steeds woonachtig. Ik heb zeven jaar lang gewerkt als secretaresse bij een bedrijf in Genemuiden en aansluitend veertien jaar als administratief medewerkster bij een aannemersbedrijf.”

En wat doet Hester in haar vrije tijd? Hester vervolgt: “In mijn vrije tijd mag ik graag koken, bakken, tuinieren en zingen. Maar met stip op nummer één staat toch wel tijd doorbrengen met mijn gezin. Ook lekker eten en borrelen met vrienden staat hoog op mijn lijstje!”

De rol van Hester binnen team felix.

Binnen ons team vervult Hester de rol van administratief medewerkster. De afgelopen jaren heeft ze op dat gebied de nodige ervaring opgedaan. Hester: “Ik ben een echte administratieve duizendpoot. Bij felix. verwerk ik de administratie van ondernemers. Tot mijn dagelijkse bezigheden behoren het bijhouden van de administraties en het zorgen voor inzicht in actuele cijfers. Zo kunnen ondernemers goed sturen op juiste cijfers. Ik vind het leuk om daaraan mijn steentje bij te dragen.”

Hester over werken bij felix.

Hoe vindt Hester het tot nu toe om onderdeel te zijn van team felix.? Hester vertelt enthousiast verder: “Mijn eerste indruk van felix. is heel positief. Ik ervaar een goede werksfeer. Ik merk dat alle collega’s voor elkaar en voor mij klaar staan. Ook viel mij direct op dat het een jong en enthousiast team is. Het is erg leuk om daar onderdeel van te zijn!”

Ook onderdeel worden van team felix.?

Wil jij ook onderdeel worden van team felix.? Kom dan bij ons werken! Wij staan altijd open voor nieuw talent met ambitie. We hebben op dit moment een aantal openstaande vacatures. Verras ons ook gerust met een open sollicitatie. Kijk verder op ‘werken bij felix’ voor meer informatie over onze vacatures én lees daar ook wat ons als team motiveert.

Lees verder

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden