Blog

Felix Hippische Juristen gaat verder als Felix Hippisch

vrijdag 27 jul 2018

elix Hippische Juristen gaat vanaf vandaag verder als Felix Hippisch. De naamswijziging valt samen met een geheel vernieuwde uitstraling en heeft alles te maken met de transformatie van de juridische adviseur. Hippische ondernemers kunnen nu ook in IJsselmuiden terecht voor financieel, administratief en fiscaal advies.

Toegevoegde diensten

“Om in hippische termen te spreken: we hebben de financiële, administratieve en fiscale expertise al een tijdje op stal staan”, vertelt Felix-eigenaar Jos Felix. “Het midden- en kleinbedrijf bieden we deze diensten al jaren aan. Nu halen we diezelfde dienstverlening ook van stal voor houders van hippische ondernemingen als hoefsmederijen, maneges, pensioenstallen en opfokbedrijven. Met onze juridische kennis en passie voor de paardensport ondersteunen we ze op dat vlak al jaren. Diezelfde combinatie bieden we nu ook met onze toegevoegde dienstverlening.”

Meer automatisering

De extra dienstverlening aan de hippische sector was voor Felix een langgekoesterde wens. Dankzij een fraaie automatiseringsslag binnen de organisatie kon die wens nu in vervulling gaan. “We hebben onze diensten gedigitaliseerd met moderne softwaresystemen voor onze klanten. Visionplanner is een innovatieve oplossing om op elk moment tussentijdse cijfers te presenteren. Met Yuki kunnen we 24 uur per dag per mail, scan en app de boekhouding online regelen. En NMBRS zorgt ervoor dat we de salarisadministratie volledig digitaal kunnen voeren”, aldus Felix.

Efficiënter werken

De gebruiksvriendelijke systemen leveren een nog efficiëntere werkwijze op. Die tijdwinst maakte het mogelijk de hippische ondernemers extra dienstverlening aan te bieden. “En zij profiteren meteen mee van de innovatieve software”, weet Felix. “Door met ons samen te werken, hebben ze net als onze MKB-klanten hun bedrijf nu altijd bij zich op de smartphone of tablet. Bonnetjes, facturen en contracten kunnen ze supersnel digitaal bij ons aanleveren. Wij regelen voor de rest al hun financiële, administratieve, fiscale en juridische zaken. Zo kunnen ze doen wat ze het liefst doen: hun hippische onderneming laten groeien.”

Meer advies

Felix Hippisch helpt graag bij deze groei. En dat kan ook, want de efficiëntere werkwijze heeft naast het aanbieden van extra diensten nog een groot voordeel. Felix: “We kunnen onze adviserende rol intensiveren. We leggen ons steeds meer toe op duiding van actuele cijfers, het geven van strategisch advies en ondersteuning bij het maken van bedrijfskeuzes.” Om ook op dat vlak meerwaarde te bieden, heeft Felix Hippisch voor alle diensten gespecialiseerde professionals in dienst. “Onze accountants, P&O adviseurs, fiscalisten en juristen delen de passie voor de paardensport en het ondernemerschap met hippische ondernemers. We spreken hun taal en kennen de hippische sector op ons duimpje.”

Nieuwe uitstraling

Bij de nieuwe naam hoort uiteraard ook een nieuwe uitstraling. Vandaar dat Felix Hippisch de huisstijl en de website felix.nl een flinke metamorfose gaf. “Samen met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van ons bedrijf. Deze stap draagt bij aan de bewustwording en trots van onze medewerkers en maakt ook voor klanten beter duidelijk wie we zijn, wat we doen en wat we willen. Hippische ondernemers weten nu dat onze ambities verder reiken dan het beeld van juridische dienstverlener dat men vaak nog van ons heeft. Vanaf nu kunnen we echt als hun totaalleverancier van diensten fungeren.”

Lees verder

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden