Blog

Een ode aan het ondernemerschap!

vrijdag 18 nov 2022

Voor alles en iedereen is er een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag. Maar er was nog geen ‘Dag van de Ondernemer’. En dit terwijl er in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorm toegevoegde waarde zijn voor ons land.

De Dag van de Ondernemer

Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. Daarom heeft MKB Nederland de ‘Dag van de Ondernemer’ in het leven geroepen. Een dag om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Ook wij staan daar vandaag graag bij stil. Want ondernemers verdienen respect voor hun inzet. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich realiseren hoe onmisbaar ondernemers zijn voor Nederland. Vandaag bedanken wij ondernemers dan ook voor hun doorzettingsvermogen, voor het zien van nieuwe kansen én het lef om die kansen vervolgens ook daadwerkelijk te pakken.

Een mooie klantenportefeuille met stuk voor stuk inspirerende ondernemers

Bij felix. hebben we een mooie diverse kring aan ondernemers die we elke dag weer met veel plezier mogen bedienen. Bedrijven in de bouw, automotive, hippische wereld, kapperszaken, campings, vloerenleggers, dierenartsen, ICT bedrijven, transport, hoveniers, marktkoopmannen, vleesverwerkers…. Ze maken allemaal onderdeel uit van onze portefeuille.

Stuk voor stuk verschillende mensen met hun eigen uitdagingen, maar die allemaal één ding gemeen hebben: ze zetten iedere dag weer het beste beentje voor om het beste uit hun bedrijf & mensen te halen.

Ondernemers, bedankt!

Wij zijn trots op onze klanten en op alle ondernemers in het MKB. Jullie verdienen het om vandaag in het zonnetje te staan!

Lees verder

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden