Collega Jan-Gert Bosman: al járen een bekend felix. gezicht!

dinsdag 01 jun 2021

Jan-Gert Bosman is registeraccountant en misschien wel het bekendste felix. gezicht. Met al meer dan 25 jaar werkervaring, waarvan al bijna 15 jaar bij felix., is Jan-Gert een echte “oude rot in het vak”. Hij is goud waard voor onze klanten én voor onze collega’s. Maar, wie is Jan-Gert eigenlijk en hoe zien zijn werkdagen eruit? Lees verder!

Wie is Jan-Gert?

Jan-Gert vervult bij felix. alweer bijna 15 jaar de rol van registeraccountant. Jan-Gert valt het beste te omschrijven als een stille kracht die op de achtergrond met veel passie bergen werk verzet. Hij is een hele constante factor binnen team felix. en voor veel klanten al jarenlang een bekend en vertrouwd gezicht. Met zijn jarenlange ervaring is Jan-Gert dan ook goud waard. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze collega’s. Zo heeft Jan-Gert al veel assistent-accountants een stap hoger kunnen tillen. Ook onze fiscalisten, juristen, P&O adviseurs en bedrijfseconomen vinden in Jan-Gert een waardevolle sparringpartner.

In zijn vrije tijd is Jan-Gert een fervent voetballiefhebber. Hij is jarenlang actief geweest als grensrechter bij Sportclub Genemuiden. Ook in zijn werkzaamheden als registeraccountant vervult Jan-Gert eigenlijk eenzelfde soort rol. Want Jan-Gert loopt langs de lijnen van de wet- en regelgeving en bewaakt dat klanten of collega’s niet over de grenzen gaan. Naast zijn werkzaamheden als registeraccountant vervult Jan-Gert binnen felix. namelijk ook de rol van “compliance officer”. Als compliance officer is Jan-Gert als het ware het geweten van ons kantoor.

Wat doet Jan-Gert?

Hoe ziet een werkdag van Jan-Gert eruit? Jan-Gert is dagelijks bezig met het samenstellen van jaarcijfers en het verzorgen van bijbehorende fiscale aangiften, maar ook met het maken van begrotingen, prognoses en cijfermatige analyses. Daarnaast houdt Jan-Gert zich bezig met advisering op administratief, financieel, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied. Jan-Gert controleert bovendien de financiële administraties van onze klanten. Is alles juist verwerkt? Of dienen er nog correctie boekingen gemaakt te worden die kunnen leiden tot belastingvoordelen voor de ondernemer?


Als generalist brengt Jan-Gert alle vakgebieden samen en voelt hij goed aan wanneer het noodzakelijk is om een specialist in te schakelen. En signaleert Jan-Gert vanuit de cijfers kansen en/of risico’s? Dan overlegt hij daarover met zijn collega (assistent)accountants, juristen, fiscalisten, P&O adviseurs en bedrijfseconomen. Kortom, door zijn adviserende en controlerende functie reikt Jan-Gert onze ondernemers elke dag opnieuw een hand aan in het correct en verstandig runnen van hun bedrijf!

Word jij dé rechterhand van Jan-Gert?

Wij zoeken een assistent-accountant als versterking van ons team! En niet zomaar één. Wij zoeken namelijk die cijfermatige alleskunner die op zoek gaat naar het verhaal achter de cijfers en die energie krijgt van het geven van financieel inzicht aan onze ondernemers. Als assistent-accountant bij felix. zul je onder meer de rechterhand worden van Jan-Gert.

Wat Jan-Gert in zijn rechterhand zoekt? Een ervaren assistent-accountant die de administratie van onze klanten van A tot Z voert en de jaarrekeningen zelfstandig voorbereid. In overleg met de accountant zet je vervolgens de laatste puntjes op de i. Voor klantoverleggen of samenstelopdrachten moeten bovendien regelmatig specifieke vraagstukken uitgezocht of geanalyseerd worden. Als assistent-accountant vind je het leuk om verbanden te leggen en je vast te bijten in een vraagstuk, om deze vervolgens “kant en klaar” voor te schotelen aan de accountant.

Wie wil er nou niet opgeleid worden door een echte vakman als Jan-Gert? Je checkt onze volledige vacature voor een assistent-accountant hier. Wie weet tot snel!

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden