Bertine over werken bij felix.: “Bij felix. wordt er echt gekeken naar wie je bent als persoon.”

donderdag 23 mei 2024

Bertine van de Wetering is werkzaam bij felix. als assistent accountant. Wie is Bertine en hoe ervaart zij werken bij felix.? En waarom heeft zij binnen felix. de bijnaam “Yuki Queen”? Lees verder!

Wie is Bertine?

Allereerst de vraag: wie is Bertine eigenlijk? Bertine vertelt zelf graag meer: “Ik ben bijna 8 jaar werkzaam bij felix. als assistent accountant. In mijn dagelijkse werkzaamheden verwerk ik administraties, stel ik jaarcijfers op en geef ik trainingen over ons online boekhoudplatform. Mijn doel? Onze klanten het boekhouden zo gemakkelijk mogelijk te maken, zodat zij de focus kunnen leggen op ondernemen.”

En wat doet Bertine in haar vrije tijd? Bertine vervolgt: “In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Onder de naam “Stip & Dot” brei of haak ik graag babycadeautjes, hoofdbanden en diverse woonaccessoires. Vandaar ook mijn persoonlijke profielfoto. Ook mag ik graag wandelen om mijn hoofd leeg te maken. En natuurlijk met onze dochter Noa boekjes lezen of spelen.”

Yuki Queen

Binnen felix. heeft Bertine de bijnaam “Yuki Queen”. Bertine lacht: “Collega’s noemen mij inderdaad ook wel de Yuki Queen. Ik ben binnen kantoor het aanspreekpunt voor Yuki, het online boekhoudplatform dat wij als kantoor gebruiken. Via dit programma kunnen onze klanten slimmer werken, beter boekhouden en effectief samenwerken met ons kantoor. En dat allemaal geheel online! Het geeft mij veel voldoening om Yuki zo optimaal mogelijk in te zetten, zodat onze klanten iedere dag actueel inzicht hebben in hun business.”

Begin 2020 is onze Yuki Queen Bertine nipt tweede geworden tijdens de prestigieuze Miss Yuki Award 2020, het jaarlijkse gala van boekhoudplatform Yuki. Je leest meer over die bijzondere prestatie in deze blog.

Bertine over werken bij felix.

Hoe ervaart Bertine werken bij felix.? Bertine vervolgt: “Bij felix. wordt er echt gekeken naar wie je bent als persoon, in plaats van alleen te kijken naar welke diploma’s iemand heeft behaald. Daardoor is de sfeer binnen kantoor heel persoonlijk. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en worden leuke proactieve ideeën zeer gewaardeerd en serieus genomen. Je krijgt echt alle ruimte om te doen wat jíj leuk vindt, inclusief een passende beloning. Niet alleen in salaris, maar ook via waardering in de vorm van complimenten en diverse attenties. Bij felix. worden zowel zakelijke als persoonlijke mijlpalen gevierd. Tot slot is er bij felix. veel aandacht voor digitaal werken. Bij felix. lopen we echt voorop wat betreft digitalisering en innovatie. We kunnen op elk moment, en op elke plek, inloggen en we proberen het fysieke papierwerk zo veel mogelijk terug te dringen. Dat is echt prettig werken.”

felix. zoekt fiscalist! Hoe werkt Bertine met fiscalist samen?

Op dit moment zijn we bij felix. gericht op zoek naar een fiscalist als versterking van ons team. En niet zomaar één. We zoeken namelijk een ervaren fiscalist met lef die langs de rand van de fiscale lijntjes durft te kleuren. Je checkt onze volledige vacature hier. Hoe werkt Bertine met een fiscalist samen?

Bertine vertelt verder: “Bij het verwerken van administraties en het opstellen van jaarcijfers komen ook fiscale vraagstukken om de hoek kijken. Ik loop dan ook regelmatig bij onze fiscalist binnen voor btw-vraagstukken, fiscale correcties, (des)investeringen, afschrijvingen en het verwerken van bijzondere posten in de aangifte IB/VPB. Ook schakel ik onze fiscalist in voor een fiscale review bij niet-standaard situaties. Denk aan koop/verkoop van een woning of bedrijfspand of een wijziging van rechtsvorm. Bijvoorbeeld als een klant van een eenmanszaak of VOF naar een BV gaat. Een fijne samenwerking met een fiscalist is voor mij dus onmisbaar!”

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden