AAbouw neemt Felix award januari in ontvangst

dinsdag 29 jan 2019

Elke maand reiken we de Felix Award uit. Deze prijs gaat naar een klant van ons die het meest gebruik maakt van ons eigentijdse en bijzonder efficiënte online boekhoudplatform. Deze maand verrasten we Martin Ekker, directeur van bouwkundig adviesbureau AABouw uit IJsselmuiden.

De afspraak met onze assistent-accountant Harold Ridderbos stond al een tijdje in de agenda van Martin. Alvast vooruitlopend op de kwartaalaangifte van maart nam zij afgelopen vrijdag de volledige financiële administratie van AABouw met Martin door. “Zo aan het begin van het jaar wil ik graag even op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden op het gebied van BTW-aangifte. Zo weet ik precies welke btw ik kan berekenen aan mijn klanten en welke btw ik kan aftrekken. Een fijne service van Felix, die mij een rustgevend gevoel geeft.”

Welgemeende felicitatie

Tijdens de afronding van de meeting klopte ineens Felix-directeur Jos op de deur bij Harold en Martin.“Nou kennen Jos en ik elkaar al een hele tijd”, aldus Martin. “Dus dat hij even gedag kwam zeggen, verbaasde me niet. Ik kon alleen die slagroomtaart in zijn handen niet zo goed verklaren.” Die onduidelijkheid nam Jos al snel weg met een welgemeende felicitatie voor het winnen van de Felix-award.

Trouwe aanlevering

“De kwartaalaangiftes waren nooit de favoriete bezigheid van Martin”, weet Jos nog goed. “Daarom hebben we hem met ons online boekhoudprogramma een middel bezorgd, dat AABouw veel tijd en energie scheelt. Het enige dat Martin nog hoeft te doen, is al zijn documenten, contracten, bonnetjes en facturen digitaal aanleveren in ons online boekhoudprogramma. Omdat hij dat trouw doet, kunnen wij makkelijk alles voor hem regelen. Dat vonden wij de Felix-Award van januari meer dan waard.”

Altijd een clean desk

Martin zelf is maar wat blij met de ontzorging die Felix hem biedt. “Ik kan als ondernemer weer doen waar ik goed in ben en wat ik leuk vind. Voor ik met het online boekhoudprogramma ging werken, liet ik de administratie lang liggen. Ik verzamelde allemaal stapeltjes op mijn bureau en probeerde dat een beetje te ordenen. Als het dan weer tijd was voor de kwartaalaangifte begon ik te zweten en te slikken… Moest ik door al die stapeltjes heen en was ik zo een halve dag verder. Nu is mijn kwartaalaangife volledig op orde en heb ik altijd een clean desk. Beter kan niet!”

Over AABouw

Van het PEC Zwolle stadion tot het pand van Philadelphia Zorg en van het schoolgebouw van het Agnieten College tot het kantoor van Blankier Shortlease. Of het nou om renovatie, nieuwbouw of verbouw ging: AABouw was erbij betrokken met professioneel bouwadvies. Dat levert AABouw aan zowel particulieren, bedrijven, gemeenten, overheidsinstellingen, onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties, zorg- en welzijninstellingen als projectontwikkelaarmaatschappijen.

Lees verder

Logo felix.
Goudplevier 123
8271 GB IJsselmuiden
Duurzaamheid
felix. en duurzaamheid
Lees het hier
Daar word jij wijzer van
Gratis tips afgestemd op jouw branche
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van nieuwe regelgeving en andere nieuwswaardigheden.
felix. © 2024 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Privacy | Algemene voorwaarden